onsdag 29 april 2009

Last night

Hallå Hallå!

Igår va jag duktigt och tog mig tid att åka till gymmet som jag sa, även fast jag inte va där mer än en halvtimma så är de ju alltid något. Tänkte träna Core idag med, men jag känner att jag orkar verkligen inte, känner för de men ändå inte, man hinner tappa lusten när man måste vänta så länge, till 6 när Coren börjar när klockan bara är 4 nu. Så eftersom jag ska jobba, va duktigt och stå i, nu ända tills på söndag, så tror jag att jag lägger mig i soffan istället, läser lite av min Gossip bok och glor på tv och bara tar de lungt, man behöver de med ;)

Men i alla fall, igår va jag på crossbanan en sväng och tittade, får passa på när vädret är så fint! Efter de, åkte jag hem till Emelie och hälsade på Frida, Tiri, Emelie och Carro som va där och drack vin och hade de mysigt, synd bara att jag hade bil och inte kunde ha de lika trevligt med ett glas jag med...




Frida och jag, jag ser ut att vara gravid och 14 år..
Söta Emelie som är så jävla roligt så de finns inte! HELT GALEN! haha, ramla av stolen gjorde hon de med, så roligt! Synd bara att jag och hon har lite svårt att kommunisera med varandra ibland, vi missförstår varande lätt haha, fast på ett väldigt roligt sätt.

Emelie, Frida, Carro och jag


My best friend and I
Här får vi alla till våra bästa poser, ser ut som jag fått en fläskläpp mer eller mindre
Nu ska jag ta min bok, lägga mig i soffan och inte göra ett skit. Det är stökigt här, men de får va!
Nu ska jag vila. That´s it!
PUSSS





tisdag 28 april 2009

HEJ

Kom hem från jobbet nu, är sugen på att träna, men ska nog åka upp till cross banan och kolla lite sen, om jag orkar.


Nu ska jag i alla fall vänta på att mitt naglack ska troka, sen ska jag nog packa min väska och åka en sväng till gymmet och och springa på bandet, har börjat få lite ångest om jag inte tränar, har inte tränat något alls i helgen, heller inte igår så jag känner mig lite tvungen att göra de nu.


Igår va jag med Linnea hela dagen, vi va istan och kollade lite, såklart köpte jag lite kläder till och med ett par skor, hade tänkt att inte köpa något alls men de går ju inte. Men de va bara fina grejer jag köpte så jag är nöjd ändå, annars brukar jag bara köpa grejer som jag egentligen inte tycker är så fins, bara köper för köpandets skull. Fel fel fel....




Tog en bild på Linnea när hon inte riktigt va beredd på de :)


Nu har jag bestämt mig, nu åker jag och tränar! punkt slut!



PUSS PUSSS

måndag 27 april 2009

Today


Nu måste jag dra, brottom brottom! Är de inte typiskt mig, har vart klar en timma men nu måste jag stressa ändå. jaja PUSSS

Här visar Patrick sin absolut bästa sida!




Hallå!
Idag är jag ledig =) Så skönt, de behövs känner jag, är helt seg i kroppen och huvudet, förstår inte varför, de va änu värre igår. Jag va helt slut. Vi tog en sista promenard med lilla tess, de va så konstigt väder igår, helt gummet, fast jag gillar när de är så, de är varmt men ändå lagom!
Nu ska jag snart träffa Linnéa, vet inte rikigt vad vi ska göra än, får se!
Så jag får väl ta på mig så jag är klar.
PUSS












lördag 25 april 2009

helgen

På väg hem
Jag älskar solen, allt blir så mycket lättare och roligare då :)
I går va vi i Sotenäs på crosstävling, de va göy men jag va ganska trött och seg.


En kvällspromenard med lillen
Patrick och Tess, ja kan säga att hunden va ganska slut efter en hel dag i solen på crossbanan.

Och även jag va ganska slut, hade sovit så dåligt natten innnan.
Innan starten, Patrick vann första hitet och såklart vann han andra också!Duktig kille.
I helgen är vi hundvakt åt den här lille sötnosen :)



Nu ska jag kolla på biggest loser och försöka somna om så jag inte blir så trött ikväll.


Idag ska vi till Varberg och grilla, ska bli jätte mysigt! Hoppas bara solen börjar lysa lite mer snart, ser lite målningt ut just nu, får hoppas solen lyser i Varberg istället.



Kram, kram, kram!



























marknad utanför mitt fönster


Hej hej hej


Jag är uppe helt galet tidigt för att vara en söndag, som jag dessutom är ledig på. Fattar ingenting. Va gör jag uppe nu, jo jag kan inte sova längre för mitt jobb har förstöt de, annars är ju uppe vid fem varje dag, så att gå upp vid 7 är rena sovmorgonen.


När jag kom hem i fredags så va de marknad utanför min lägenhet. Trodde först inte att jag skulle kunna gå in i dörren men sen såg jag att dom hade gjort en liten gång som tur va :)


Men de blev inget shoppande för min del, orkade inte gå runt och kolla och de som va precis utanför fönstret lockade väl mig inte direkt att vilja gå ut heller..







torsdag 23 april 2009

Va tog veckan vägen?

Ser kanske inte jätte lockande ut men de va svin gott!





Hallå!






Vill försöka att inte börja varje inlägg med "just nu" men de råkar bli så ganska ofta känner jag..



Men i alla fall, är hemma från jobbet nu, ska snart åka och träna, eller vid fem tiden. Ska bli kul, tränade spinning igår. Sjuuuuukt jobbigt, men jätte kul! Idag blir de Core-boll, har aldrig testat de förut men de ser kul ut. Fint väder idag också, jag blir alltid mycket piggare då! Denna veckan har gått helt fruktansvärt fort, har inte hängt med alls. De är liksom redan fredag imorgon, de va ju nyss de??? SJUKT! Känner att tiden inte räcker till, till allt man ska hinna med och alla måsten! Stress, stress, stress, jag kommer nog dö i förtid...



Igår va min kära vän Kajsa här och lagade mat med mig, eller rättare sagt hon lagade mat. De blev Thai, super duper gott!
Nu ska jag ta på mig träningskläderna och så sakta dra mig till gymmet, funderar på att gå lite på bandet innan!



tisdag 21 april 2009

The Hills

Är hemma och kollar på The Hills nu, har träffat Louice efter jobbet, åt lunch och fikade i Haga, så mysigt. Fast vi hamnade på ett fik som man trodde va en bastu, det va så sjukt varmt där inne, så man blev helt trött.
Hade verkligen planerat att åka och träna idag, nu när jag kom hem, men jag känner mig inte helt friskt, är sanslöst trött orkar ingenting. Hatar och vara så trött. Jag skyller på vädret. Kan de inte bara vara sol och varmt igen. Jag får så mycket mer enegri då!

Ska kolla klart på The Hills, kommer nog somna snart


PUSS OCH KRAM

måndag 20 april 2009

TO MUCH COFFEE


Blääää jag har druckit för mycket kaffe, tror jag, de måste vara de, kan fortfarande inte andas normalt. ucsh ucsh ucsh... nu ska ja läsa min bok lite, sen åka och handla. notera!

Bilderna

Jag och Emma
Patrick och Matthias



Inte riktigt lika pigg dagen efter..


Från kvällen i lördags.

Panik

Hej hej!

Kom hem från jobbet för en stund sedan, känner mig helt konstig, känns som jag inte kan ta ett djupt andetag, har typ svårt för att andas. usch jag får panik. Jag tror jag har druckit för mycket kaffe faktiskt.

Men funderar på om jag håller på att bli sjuk, nyser hela tiden och känner mig lite tjock i halsen, kanske beror på att vi va ute hela dagen igår i de svin kalla vädret. Gick hem till Patricks moster för att äta frukost, med för lite kläder så klart sen åkte vi och kollade på när Patricks kusin spelade fotboll och de va inte varmt, jag stod och skaka hela tiden. Så de kanske har satt sina spår idag, med tanke på mitt super imunförsvar jag har.


Idag efter jobbet träffade jag mamma och åt lunch med henne, så mysigt!
Nu är jag hemma och gör ingenting speciellt. Ska plocka undan lite här och kolla runt lite på nätet om jag hittar någon fin tv, ska köpa en till sovrummet tänkte jag :)

söndag 19 april 2009

Jag är seg idag!

Hallå Hallå, va seg jag är idag, blev en sväng ut igår, va först och grillade hemma hos några här i kungälv, sen efter de gick vi ut. Drack mer än jag hade tänkt, men faktiskt så är jag glad ändå, för jag mår inte illa =) De är helt underbart, har hellre huvudvärk än mår illa.

Vid fyra tiden ska vi åka och fixa min bil, de har hänt något med central låset, man kan låsa bilen men ändå så låser sig inte alla dörrarna, sjukt jobbigt!

Så jag hoppas dom kan fixa den nu, de är en av Patricks crosskompisar som ska ta en titt på den..

Nu funderar jag på att gå och köpa en pizza, vill inte ha de egentligen men jag orkar verkligen inte laga mat just nu.


Lägger snart upp bilder från kvällen igår.


PUSS

lördag 18 april 2009

crossbanan


En lite frusen jag, trodde de va varmare än de va, solen stekte men när de blåste blev de svin kallt..




Och jag va inte jätte smart när jag tog mina vita converse till crossbanan, dom blev helt dammiga med en gång.


En patrick, som åkt klart för dagen..




En flygande Patrick...




Nu ska jag ta en liten powernap, sen ska jag göra mig klar, så ska jag och P gå hem till några här i kungälv och grilla lite. Ska bli mysigt, synd bara att de blåser så kallt, jag hade velat sitte i linne, får hoppas de är vindstilla hemma hos dom.
Senare ikväll ska vi träffa Emma och Matthias någonstans och ta ett glas med dom!
Så nu måste jag somna en halvtimma så jag orkar kvällen, annars om jag dricker blir jag så himla seg om jag är lite trött innan :)
Ha de va ikväll!
PUSS
Har hört att de inte går att kommentera på min sida, konstigt, undra varför, någon som vet?
Haha, ni kan ju ändå inte svara på de, kom jag på nu. Men jag ska kolla upp de sen.







morning morning


Lördag idag! Funderar på att gå på ett Core pass vid halv elva men
ja ni vet, ursäkt efter ursäkt, men men faktiskt, jag ska nog åka upp och kolla på Patrick när han kör cross. Eller, jag kan inte bestämma mig!
Veliga, veliga, veliga mig!
Och en sak till, jag saknar Niklas! :( börjar gråta nu! FAAAAAN!

fredag 17 april 2009

Fredag!!


Hej hej, fredag idag ja!


Har ingen fredagskänsla alls faktiskt, vart i stan och träffat Malin min syster en sväng, tog en fika på Linné.. Sen åkte jag tillbaka till kungälv igen och åt lunch med Emelie. Jag är jätte seg idag, vet inte varför.. Så därför har jag inte så mycket och skriva just nu!
Ska ta min älsklings leopard filt och deppa lite i soffan...







torsdag 16 april 2009

Sköna dag


Söta Linnea


En hel bild så klart, måste ju visa första vårskorna som åkte på för första gången. Så sköna att gå i också, super glad att jag äntligen hitta några jag verkligen KAN gå i. Yes

Härlig dag de har vart idag, träffade Linnea och käkade lunch och glass med henne, sen fika jag igen men Emma och Elin, så jag har verkligen passat på och vart ute i de fina vädret!
Nu ska jag bara slappa i soffan med min filt och Patrick!
Puss




















SOL SOL SOL







JIPPI, Nu är de sol igen! Man blir så glad, speciellt när man är ledig!


Nu ska jag snart ut i de fina vädret.. Ska träffa min vän Linnea äta lunch och glass och njuta av solen :)
Har redan vart och fuskat lite imorse, åkte en sväng till sportlife och solade en snabbis, skulle egentligen träna, fast inte där, utan på TRÄNA men de va ju stängt!



Nu åker även mina nya vårskor på och även linnet som jag köpte här om dagen eller rättare sagt kjolen.
Nu ska jag göra göra mig helt klar!
PUSS









onsdag 15 april 2009

HALLÅ HALLÅ

Hallå alla!

Nu kom jag precis hem efter en fika med Emma och Mathias. Jag funderar på att åka och träna fast jag tror ändå inte att jag orkar.. typiskt mig, jag hade ju bestämt mig för att träna idag.

Nu ska jag kanske börja laga lite mat, lasange eller köttfärs. Har inte bestämt mig än!

Ha en bra kväll!

Puss

Rock on bitch



Så ser jag ut today.

fasen va jag ska vara trött då! Fattar inte varför, har druckit kaffe och duschat, ja va mer kan man göra för att bli pigg liksom!

Jaja, snart eller vid halv fyra tiden ska jag träffa emma så ska vi ta en fika! Ska bli kul :)


Puss

Ramlösa för hela slanten


Jag blir aldrig trött på ramlösa, hur gott som helst, förr köpte jag en flaska ramlölsa nästan varje dag, nu har jag slutat med de, men tur jag har en pojkvänn som också älskar ramlösa och köper med sig hem :)


Någon fika med Emelie blev de inte, hon skulle till ikea istället. Så nu är jag back home efter en promenard på 100 meter till hennes jobb... Så kan de vara!


Min mage säger att den är hungrig men jag är orklös och har ingen lust alls att laga mat så jag tog en smoothie istället. Funkar väl lika bra de.


Beslutsångest, min närmaste ovänn!

Ser ni min hårfärg på den bilden, jag funderar på att göra de lite ljusare, men jag vet inte, varför får jag alltid så mycket ideer hela tiden. Jobbigt. Beslutsångest är min närmaste ovänn..

Nu har jag lite och läsa, tatueringstidningen är dock inte till mig, de är Patricks, men kan va kul att kolla i lite ändå! Intressant va.. Men de är en skön start på dagen och bara ligga och läsa lite. Speciellt när jag alla andra dagar inte ens hinner vakna innan jag är på jobbet.
Nu är de kaffe som gäller, jag måste vakna!
Puss

God morgon!

God Morgon!

Sitter just nu i soffan och kollar på tv och har börjat läsa lite på min nya bok som jag köpte igår. första boken av serien, gossip girl. Finns ju hur många böcker som helst i den serien.

Snart ska jag börja städa undan lite här i lägenheten, sätta på en kaffe och göra ordning mig så sakta, ska träffa emelie vid två och ta en fika med henne. Men jag fattar inte vad de är med mig, jag är så fruktansvärt seg, gäspar hela tiden och orkar knappt lytfa på benen, men jag blir ofta så när jag bara är hemma, då kommer all trötthet som man inte hinner känna av annars när man håller igång. Annars idag ska jag nog träna, men fuck att de inte finns något pass på morgonen! Hatar verkligen de! De är då jag är som mest motiverad till att träna, idag börjar första passet kl 17.15, det är ju hur lång tid kvar som helst. Ååh blir så trött.
Och jag kan inte bara gå till gymmet heller, för då måste jag ha med mig min PT ;) Annars vet jag inte ens vad jag gör där. Lär mig aldrig maskinerna på gymmet.

Nu ska jag börja städa lite här och slänga thaimaten som jag lagade igår, som har stått och luktat här inne hela natten.. bläää, ofräscht.

Hej hej, Puss

tisdag 14 april 2009

hemma igen

Så nu är jag hemma igen, efter en lite sväng till stan.. kollade lite på hm och hittade en kjol som jag dragit upp som ett linne, kan visa sen.
Gjort lite ärenden, sen åt jag lunch med mamma, så mysigt! Är alltid så skönt att prata med henne.

Nu funderar jag på att åka och träna, men finns inga roliga pass, så jobbigt att de inte finns några pass på förmiddagen istället för på kvällen, då har jag hunnit tappa lusten. Men kanske ska ta mig en promenard eller springtur istället, bara de att man redan hunnit bli lite bortskämd med vädret, nu lyser inte solen och då är jag inte lika motiverad längre.

Nä men nu ska jag bestämma mig hur jag ska göra!

Ha de bra så länge! Puss

måndag 13 april 2009

vakna med the voice

Sitter just nu och kollar på vakna med the voice, har precis ätit min frukost, fiberhavregryn blev de :) helt proppmätt nu, mår nästan illa...

Nu ska jag in i duschen, sen kommer mamma och hämtar mig så ska vi in till stan och göra lite ärenden. Och vill ni veta en sak, jag är ledig ända tills på måndag. weeeey va skönt de ska bli, helt underbart! De va nog ett årsen jag va ledig så länge.

Så nu ska jag njuta!

Puss
Hinner inte skriva så mycket, Patrick hämtar mig när som helst så ska vi åka upp till pappa en sväng, förhoppningsvis kommer Malin och Niklas dit, hoppas de så man får träffas Niklas, det blir ju inte så ofta längre eftersom han bor i London...
Då får man passa på när han kommer hit emellan åt. :)

Ska åka och handla lite bullar och en tidning till pappa, han ligger hemma och är sjuk just nu.

Så nu måste jag göra mig klar!

PUSS

Hallå

Hej hej, nu har ni kanske märkt att jag bytte namn igen, bara en liten detalj..

Så detta blir de första inlägget på en ny sida igen.

Har jobbat idag, är trött som bara den just nu, funderar på att sova lite så jag slipper sitta här med halvöppna ögon.

Dessa dagarna nu under påsk har vart helt förvirrande för mig, jag har inte vetat vilken dag de är alls. I fredags gick jag runt och va helt bombsäker på att de va lördag, samma med söndag och idag tror jag att de är tisdag. Bättre de än tvärt om kanske.


Ska fixa lite här med sidan nu, lägger ut ett inlägg till sen :)