lördag 28 november 2009

FRIDA

Jag gillar den här bilden! Den gör mig glad på nåt sätt. Och självklart blir man ju glad av att se sin älskade vän på bild som rockar loss, haha. Martina gillar dig kompis.

Nu ska jag sova, ska upp och jobba imorgon. Efter morgondagens pass är de bara två dagar kvar....


Annars idag har jag jobbat som sagt, sen va Emma och Mattias här så gick vi fyra och vi fikade och sen hyrde vi film, köpte pizza och massa godis och chips, dock sög filmerna. Silken slapp och fet lördag, men de är jag värd.

PUSS

fredag 27 november 2009

ingen fredagskänsla

Ååååh va trött jag är hela tiden då!

Varför, tröttsamt och vara så trött varje dag, va är de med mig egentligen. Orkar ingenting och jag ska jobba hela helgen + måndag och tisdag nästa vecka. Puuuuh, känns som jag redan jobbat en vecka fast jag bara jobbat två dagar.

Jag känner mig sliten, tycker inte om att göra de. Ja har utväxkt och jag är blek. Usch jag vill bara iväg på spa en hel helg!

torsdag 26 november 2009

sugen på brunt!?

Är sugen på att färga håret brunt, men vet inte, fram och tillbaka hela tiden...
Va tycker ni?



Hej vänner...

Jobb idag, efter jobbet har jag tvättat och städat här hemma, haft lite besök av hemligt folk haha. Kan inte berätta mer just nu.

Det är så snart dags för min op, ni får stå ut med att jag tjatar om de tills de är dags, jag börjar verkligen bli sjukt sjukt nervös!
Och dom på jobbet gör de ju inte saken bättre när dom säger att, oj de är en väldigt stor operation du ska genomgå om du ska stanna så länge på sjukhuset. Ni är gulliga ändå men HJÄLP säger jag bara. Det är de jag är mest nervös över, att ligga på sjukhuset helt ensam, tänkt om jag får en satans hemlängtan och bara vill hem men får inte. De är nästan största skräken och att jag ska bli missnöjd eller att jag ska ha sjukligt ont när jag vaknar upp!
Men jag kan inte mer göra än att bara vänta och göra de ja ska, alltås typ tvätta mig tusen gånger innan min op och bara vara lung och låta dom sköta resten. Men de är svårt, det är mitt utseende för livet de gäller..
Gaah jag kan inte sluta prata om de. Så mycket på gång just nu, kanske därför jag är så trött också.


Nu ska jag springa ner i tvättstugan sen ska jag bara kolla på tv tills jag ska sova....
Tiden visar allt.



onsdag 25 november 2009

7 dagar kvar

Nu är det inte långt kvar, jag vill bara ha klart ALLT NU!
Jag är trött på detta nu, denna väntan och allt där till.

Jag vill visa vad jag egentligen går för, känns som jag hållt undan en del och de finns så mycket mer av mig jag inte kunnat leva upp till på något sätt! Till exempel de jag älsar mest, att fota. Det har jag väntat med och komer fortsätta vänta tills jag är klar.
Men jag ångrar mig inte, jag kommer bli nöjd, de tror jag.

Sen är de fler saker på gång, en sak kommer jag inte att säga än på ett litet tag, den andra hoppas jag att jag kan säga inom väldigt kort och jag hoppas vi har turen med oss, för jag vill verkligen detta, det är dags nu känner jag! Jag hoppas och jag hoppas, det är inte alltid man har hoppet på sin sida heller, men ibland är det de ända man kan luta sig mot och så är fallet nu. Så igen, vänta, något jag borde vara väldigt bra på nu.

I bloggen pratar jag nog i gåtor ibland, kanske inte alla som förstår vad jag menar. Men de gör ni snart, jag lovar!


Sen varför känner jag alltid, så fort jag är ledig, måste jag göra nåt. De är inte alltid jag orkar men ändå känner jag att jag måste. Varför, de är ju så skönt och bara va hemma ibland och just inte göra någonting.
Sluta stressa martina!

VAD BLOGGLÄSARE VILL HA!


Lyckas jag bra med att dölja min finne jag har mitt i pannan?
Ser ut som någon precis sa, strike a pose till mig och de va de bästa jag kom på haha


BILDER, är väl vad läsare vill ha... också såklart. Bara bilder utan text är väl inte alltid kul, men bara text utan bilder är väl inte heller kul.
En blandning kanske vore nåt!?
Va ska man göra idag?
Kanske hälsa på min vän Linnea som jag egentligen skulle gjort igår men hann inte, Saknar henne!
Frida va här igår och hälsade på! Trevligt


Nu kommer snart mamma hit som precis vart hos frisören, så efter de ska väl jag göra mig klar och göra något av dagen, trotts detta pissväder vi har idag. Blåsigt regn ser de ut som...

Morning


Hej alla pigga och glada!

Jag är väl sådär pigg, ligger i soffan under täcket och kollar på MTV, just nu är min favvo låt på!!!!
Jodin SParks - SOS, sitter och dansar med överkroppen här i soffan haha. Så fort jag hör bra låtar kan jag inte sitta still. Det är därför jag aldrig gillar att gå ut på små krogar bara, jag vill gå ut på stora nattklubbar så jag verkligen kan dansa loss i mina klackar!

tisdag 24 november 2009

just de

Josefin Crafoord


Igår skrev jag ju att jag skulle ta fram en bild på vem hon va lik. Josefin Crafoord är hon lik.
Hittade inte dom bästa bilderna, men de får duga.
Sitter i soffan under filten och fryser, jag måste egnetligen tvätta och städa fram för allt. Men de är så satnas kallt så vill inte ta av mig den.
Idag vet jag inte riktigt vad ja ska göra, Frida kanske skulle komma till kungälv och fika med mig, sen har jag lovar och hälsa på Linnea där hon jobbar. Får se vad jag hinner.. Nu får jag väl göra kaffe så jag blir pigg och varm.

måndag 23 november 2009

the biggest size of coke



Blääää, jag är helt "kladdig" i munnen, har druckit alldeles för mycket coola, största storleken, syns inte på bilden. Konstigt att den ser typ hälften så liten ut på bilden än vad den är i verkligheten och den är nästan slut, jag har alltså druckit nästan en liter coola, der är ju bra för tänder och hälsa. Ja ja..nog om min coola
De va jätte mysigt att gå på bio med mamma och filmen, Flickan som lekte med elden va grymt bra! Jag älskar Lisbeth som hon heter i filmen hon är sjukt bra skådespelerka och passar så sanslöst bra till den rollen. Och jag vet vem hon är så sjukt lik!
Jag har alltid en tendens att granska om folk är lika någon, vet inte varför egnetligen men jag säger ofta, hon är lik hon, han är lik han...
Jag ska försöka hitta bilder på båda så ska ni få se vem jag menar.

Nu ska jag på bio


Nu ska jag på bio med mammsen, ska se flickan som lekte med elden, eftersom den tredje filmen redan kommit ut så måste jag se denna innan den slutar gå på bio.
Hade redan köpt tre biljetter i till den i lördags, men då va jag ju tvungen att jobba så min bror, Patrick och pappa fick se den istället. Kul för dom.
Så nu är de min tur, nu måste jag skynda mig och ta på mig, ska stax åka..
Tjao så länge!

jag är väl söt ja...

Hoppas inte Pauline läser min blogg just nu, för titta va söt jag är. Gjorde en liten present till henne, av en påse och en servett haha!
I den är de en flaska kastanjevatten som hon ville ha, men hon visste inte vart man köpte så hon fick en av mig.

Hoppas hon blir glad när hon kommer till jobbet på onsdag. Små saker kan göra en väldigt glad en grå vardag. En dag när jag kom till jobbet hade Pauline skrivit ut två kort på mig, Pernilla, Pauline och Louice som jobbar på hotellet eller inte Louice länge, men vilket fall gjorde de mig väldigt glad resten av den dagen. Alltid när man kommer på morgonen och Pernilla har jobbat dagen innan så hänger de små söta brev.
Också väldigt uppskattat!

PUSS

söndag 22 november 2009

slappast i världen

Jag va ju inte ens ute igår, ändå är jag så seg och trött! Va har hänt med mig dom senaste dagarna.

Har en liten grej på gång som jag inte kan berätta än, men ni får snart veta.

Oj oj nu blir Patrick arg på mig här, han lagar mat och de fattas en sak som jag måste åka och handla.

PUSS

mammas pojkar

Ligger i soffan och kollar på reprisen av mammas pojkar, ja va ska man säga. För de första vilka är killarna liksom? Vem valde dom?


Vaknade halv ett imorse, antar att jag behövde sova ut, fast och andra sidan va jag inte hemma för en än vid tre kanske, fick sluta lite tidigare, skönt de.

Men allt gick jätte bra igår, de är riktigt kul tycker jag, mycket trevligt folk, blev lite strul ibland men de är bara att ta på sig en mask och bara göra sitt jobb och alla som jobbar där är super trevliga.

Idag eller ikväll vet jag inte vad som händer, Patick är och fixar med crossen. Vad jag och Patrick hatar mest med kungälv är att man inte kan gå och fika efter tre på en söndag! Så knäppt..
För vi älskar att sätta oss någon annanstans än hemma, bara sitta och prata och ta de lungt...

Nu ska jag antingen städa lite här hemma eller fortsätta att bara ligga här, de lutar nog åt de sist nämda.

KRAM

lördag 21 november 2009

Redo


Nu måste jag verkligen dra!
Brottom, brottom och här sitter jag och skriver, men va gör man inte för bloggen.
Kan säga att en dusch gjorde susen, blev mer pigg och taggad för att jobba hela natten..
Ha en bra lördagskväll!

PUSS

HEJ!

Har vart med min älskade mamma en stund nu, hon är världens snällaste och omtänksamaste mamma! Och kan stressa sig helt slut för att vara snäll coh fixa saker för andra. Hon ställer alltid upp! även om hon egentligen inte kan så löser hon de nästan alltid, hon tänker aldrig på sig själv först. Vilket jag tycker hon borde göra mer. Helt enkelt världens bästa mamma!!!! älskar dig mamma!

Vi kopierade ett viktigt papper sen va vi på kyrkogården och tände några ljus. De är så ledsamt att vara där och jag tycker så synd om min mamma som inte har någon mamma eller pappa kvar till och med hennes bror gick bort för inte så längesen. Jag blir så ledsen. Tänk så många de är som mår så dåligt över att någon dom älskar inte finns mer, som känner sig tomma och ensama. Tänk dom som inte har så många vänner och kanske ingen familj kvar och inga barn heller. Vem tar han om dom och vem är och hälsar på dom?
Vem ringer dom när dom ska fråga något eller inte vet vad dom ska göra i vissa situationer?

Livet är bra dystert ibland, man får inte tänka så, men när man väl börjat är de svårt att sluta.
Jag tycker så lätt synd om folk och har stor stooooor empati för människor och vill gärna hjälpa folk som mår dåligt, jag kan till och med börja gråta för att en gubbe går ensam och ser ledsen ut, tro mig de har hänt, mer än en gång.
Patrick tror de är något fel på mig. Men när jag va liten va ja oerhört snäll mot allt och alla, ville alla så väl. Kunde aboslut inte göra något dumt som sårade och va alltid väldigt vänlig mot folk redan som liten, vilket kanske är lite ovanligt att man är när man är liten, inte för att man är oartig kanske, men ja va extremt snäll.

Nu har jag väl blivit tuffare och kan säga ifrån och va tyken ibland, vill verkligen inte vara de men ibland styr humöret! Och de vill jag veekligen ändra på. Man ska vara snäll! man vet aldrig va som händer...



Nu ska jag duscha och göra mig klar, sen dra in till stan för att jobba...
Oj lite brottom nu....

Har blivit lite dåligt på bilder kanske, de kommer..

Hey mates!

Johan Falk!
Va jag gillar dom filmerna, kollade på två igår sen somna jag..

Det känns som mitt huvud är fyllt med någonting, de gör liksom inte ont, de dunkar inte som de kan göra ibland de känns bara som de snart ska sprängas. Sjukt äcklig känsla.


Ikväll ska jag jobba i garderoben på Joe Farelli. Har ni vart där? Om inte, gå dit! Sanslöst goda pizzor. super super tunna och jätte goda. Ligger precis brevid Hard Rock.
Så där ska jag vara hela kvällen fram till stängning vid tre inatt, jag är sådär taggad jag är fortfrande trött, känns som jag aldrig sover ut fast jag vill så kan jag inte. Har ingen ro i kroppen. Huvudvärken gör de ju inte bättre.Men jag piggnar nog till snart.

Nu här näst ska jag måla mina naglar!

fredag 20 november 2009

Fredag!




Jag känner inte för någonting så mycket som en spahelg med massa behandligar och massage! Och en cosmopolitan i handen, FAN VA GÖTT!
Kan ingen överraska mig med de?


Fredag idag och jag är tröttare idag än igår. Shit va är de med mig?
Känner att jag måste va hemma idag och ta de lungt, inte göra någonting och vila upp mig, har ingen energi överhuvudtaget.

Va ska ni göra ikväll eller helgen? Blir de party eller lungt? Nyfiken i en strut!









torsdag 19 november 2009

ungefär så här

Ungefär som jag ser ut känner jag mig, Fundersam!!

Idag!

Har jobbat idag, efter jobbet fikade jag med Pauline och Pernilla. Jag har vart väldigt trött hela dagen, kanske beror på att jag inte gick och la mig i tid och sov ganska dåligt inatt, så är de ibland.

Nu väntar jag på att P ska komma hem och min syster kanske skulle komma hit så ska vi hyra film.. Mysigt!


Update later!

onsdag 18 november 2009

varför är de så?

Varför går allt i perioder?
Just nu är de mycket på gång, helt olika saker..viktiga saker. minst sagt beslutade saker för livet.

För de första så är de bara exakt två veckor kvar till min operation. Min käkoperation, tror ej jag har sagt va de är för operation till er.
Nu är de sagt!
Jag ska operera min käke eller hela min mun kan man säga. Jag kommer inte se detsamma ut om man säger så. De är ganska mycket som kommer ändras som gör stor skillnad uteseende mässigt. Till de bättre såklart ska de bli och de är vad jag hoppas på så innerligt!
Tänk om jag blir missnöjd och tycker är fult? Va i ursäkta mitt ordval, men va i HELVETE gör man då?

I can tell, JAG ÄR NERVÖS! så in i. Tankarna bara flyger som raketer i mitt huvud, fram och tillbaka, tänker på de ena och de andra som är avgörande. Kan aldrig komma till ro, vilket jag har svårt att göra överhuvudtaget när som helst. Men nu är de värre än vanligt.

Va de andra är som är avgörande kan jag inte säga, jo de kan jag. Men vill inte göra de just nu. De är så mycket med allt!
Till och med en till stor sak som kommer förändra min framtid, mycket med min framtid just. Väldigt mycket och stora saker. Egentligen inget dåligt, men jag vänder de så.
Jag kommer ihåg sist jag stod inför massa val hit och dit, de va inte så längesen faktiskt. Jag minns hur jobbigt jag tyckte de va, hur stressad inombords jag blev och våg som är jag gör de ju inte saken bättre att jag är mästare på att stå och väga saker och helt vädelös på att bestämma mig. Jag är en riktigt velepelle! De är jobbigt för mig att vara de och säkert för andra också!!!!


Nä nu måste jag borsta tänderna, jag ska åka till jobbet nu, de är jag som öppnar idag om ni inte redan kollat när detta inlägg publiceras, så är klocklan 04.55 just nu.


LOVE/M

tisdag 17 november 2009

jag kanske överdrev lite...


Carina är tjejen till höger.
visst finns de lite likheter?
Carina är mer snygg och Nicole mer söt.
Men shit just nu skrattar jag åt mig själv, vem är jag som sitter och tar fram bilder och babblar om hur dom ser ut haha, jag är ju för rolig...
Framstår som ganska ytlig eller?
Men jag tycker de är roligt, jag tycker uteseende är kul och att ta hand om sig själv, vara fräsch och välvådard får i alla fall mig att må bra och det är ju ett plus att jag tycker de är så roligt.
Hade faktiskt vart kul att öppna min egen skönhetssalong, hår, hud och naglar.
Men man får inte glömma att insidan är minst lika viktigt eller viktigare såklart! Men ett välvårdat yttre är ju ett plus of cource.... bla bla bla...
Nog om utseende.
Nu ska jag lägga mig o soffan och vänta på att Desperate Housewives ska börja, ska inte röra en fena för jag mår fortfarande inte bra..
Take Care

Snygga tjejer!

Jag tycker Nicole är sjukt söt!
Och tjejen till vänster om killen heter Carina om ni inte redan vet, hon va va med i Big Brother för ett bra tagsen.
Hon är i alla fall nog den snyggaste tjejen jag vet tror jag!
Varför jag tycker de är för att hon verkligen har något speciellt, hon har stora fina ögon som är lite hängade och ett grymt fint leende.
Så fint leende kommer jag också ha snart, längtar.
Och hon har en ganska stor näsa vilket är jätte fint på henne och väldigt markerande fina käkben.
Hon är helt enkelt så attans snygg!!!!
Och de roliga är att hon är läskigt lik Nicole Richie, kanske därför jag tycker båda ser väldigt bra ut! haha
Man ser inte att hon är så lik på just den bilden kanske, ska försöka hitta två andra bilder så ska ni få se om ni tycker de också.
PUSS


måndag 16 november 2009

Nu har jag glömt av att jag är lite sjuk!!!!

För jag är så glad, detta papper är ett jätte viktigt papper som vi väntat på sen augusti och nu är de äntligen här!

För er som inte fattar ett smack så är de ett papper på en bil vi köpte i sommras, som vi inte fick original pappret på, så vi har väntat och väntat sen dess.

Så nu återstår bara lite pappersarbete i förhoppningsvis två veckor till, sen är älskade bmwn klar att köra!

Guess if I am happy???? Hell Yeeeaaah!

Så glad att jag till och med glömt av att jag har lite feber.

förra helgen

Gjorde flera försök att få ett kort på Erika o Arthur när dom dansade loss till schlager, men jag lyckades ju sådär måste jag säga och då är detta den bästa bilden. ha ha...

Jag i mina trasiga strumpbyxor, typiskt att dom gick sönder precis när vi skulle gå.

Söta Erika
Förra helgen va jag och Patrick ute med Erika, Arthur, Pontus och Daniel..Hamnade på lite olika ställen men sist Nivå, dock bara, Patrick, Arthur, Erika och jag...
Man är en sån bra fotograf när man är ute!
Nu sitter jag hemma, är ledig idag med lite feber, fryser som bara den, försöker dämpa de genom att dricka grönt te och fundera på vad man ska göra i framtiden.
Några förslag?


lördag 14 november 2009

back on track?

Ja ja ska verkligen skärpa mig, vet inte varför jag inte bloggat, har inte ens kollat på datorn alls denna veckan. Men nu är jag tillbaka.
Fast mer imorgon..
Jag gör ju något så roligt denna helgen som att jobba, så nu sitter jag hemma och äter räkor och sallad, jag gillar inte ens räkor jag tvingar i mig dom för jag tycker de är så mysigt.

Så imorgon ska jag upp tidigt och jobba!!
skriver igen efter jobbet också med bilder.



Hasta la vista baby!

tisdag 10 november 2009

tappat de?

ja lite grann, orkar nästan aldrig blogga på helgerna.
Men kan berätta om helgen sen, med bilder...

fredag 6 november 2009

världens bästa martina!

Och idag ser jag ut som ett troll
Kolla va gullig flickvänn jag är, köpte en present till P, som han ska få när han kommer hem snart...
Men va de är i får ni veta lite senare...

Nu ska jag städa undan disk från igår och kläder som alltid ligger över allt. varför gör man så?
PUSS

torsdag 5 november 2009

detta kom jag hem med..



Nya underkläder är alltid kul och de får man aldrig för mycket utav..
Rosa, vita från H&M och en tunn tunn vit tröja och ett skärp med nitar fast platta. Annars hitta jag verkligen ingenting, tycker inte de fans nåt speciellt alls.
Nu väntar jag på lasange som ska bli klar i ugnen, ska bli så gott, jag är hungrig som attans.

nu drar jag in till stan mates


Jag har lite glömt av hur de är att jobba, känns som jag vart ledig i två veckor nästan. Så jag tänkte passa på sista lediga dagen nu, ta en titt på H&M och se om jag hittar något fint, jag är grymt shoppingsugen så de lär jag göra!
CIAO SÅ LÄNGE

onsdag 4 november 2009

Hellu mates!


Sötnos

Sitter hemma och dricker rött vin! Mmmm vad ja njuter, ja är ledig imorgon med! GÖÖÖÖÖTT.
Vi har dessutom besök av Christopher och lilla Edvin, fast som bara ligger och sover... :)
Idag har jag vart hos Emma och druckit kaffe, vi åkte en sväng och kollade på bilar också..men hitta ingen speciell.



PUSS






bilder

haha snygging















redan onsdag

Varför känns de som tiden går fortare nu än när man vi liten och gick i skolan, när man längtade så mycket till helgen och ibland gick de så sakta så de kändes som de aldrig skulle bli helg. Nu hinner man ju inte ens med.


Och vet ni, eftersom tiden går så satans fort så är de bara mindre än en månad kvar tills jag ska göra min operation!
Jag börjar bli lite nervös...

tisdag 3 november 2009

kalla mig superwoman!

Jag är som en raket, allt går med raket fart.. Inte trodde jag att jag skulle hinna allt detta på en endaste dag! Jag trodde ja skulle köpa färgen idag, måla imorgon, och köpa ramarna sen. Men de gjorde allt idag, nu väntar jag bara på att färgen ska torka och att P ska komma hem så han kan sätta upp hyllan.


Hoppas ni har en bra dag trotts de gråa vädret.

PUSS

Helgen föresten...


I helgen va de ju Halloween, inget särskilt hände, jag hade inget partysug, vi va hemma hos Emma och Mattias och åt en pizza och sallad dom hade lagat, mycket gott! De va jätte trevligt, sen gick dom ut och vi gick hem. De va riktigt skönt, speciellt att må bra på söndagen.

Då va de ju dags för fotboll, IFK-AIK, men de va ju piss!

Jag är ju inget fotbollsfan men ändå va jag nervös innan.

Jag, pappa, syster och Niklas va på Hard Rock åt massa mat, förrätt i massor så jag orkade inte ens halva varmrätten när den kom in.

De va bra stämmning, fullproppat och alla va förväntansfulla och nog ganska säkra på att IFK skulle vinna, hela Hard Rock hoppade när IFK gjorde första målet, sen blev de dåligare stämming och alla satt mest helt deppiga och tysta.

Sen när jag kom hem va Älskling, Christopher, Frida och lilla Edvin här. Så himla söt bebis och världens snällaste måste jag nog säga.


Så va de med den helgen!


Nu är de redan tisdag, de gäller att ta vara på dagarna. Dom springer....


Bilder kommer från Halloween med, dock inte så många!

Hej igen!

Nu är jag hemma, har vart ute en sväng, åkte och skulle framkalla bilderna, hade med mig ett usb-minne med alla bilder. Men då fanns de inga bilder på de, haha klant! Ja e ju så satans otekniskt, kan inte ens få in lite bilder på ett minne. Hallå?

Så istället åkte jag till Ikea och köpte några ramar som jag ska ha på en hylla vi köpt. Men är så inne på en guldram och de hade dom ingen där så jag gick till hemtex, en liten inredningsaffär, Em möbler och mio, till slut hitta jag en på Gallerix... Puuuh man blir trött av att springa runt så. Särsklit när de inte går ens väg...

Och våg som jag är står jag och väger om ramarna jag kom hem med ens är fina haha...


Nu ska jag byta om och hoppa i målarkläderna och göra ett sista ryck sen är de klart och ska bara torka.
Jag är stolt över mig själv nu!

God morgon!

Hej vänner, sitter hemma nu och har precis målat om en vägg. Svart!
Nu håller de på och torkar så jag ska åka och framkalla några kort nu under tiden.
Jag är ju ledig i tre dagar nu, vilket tillhör ovanligheten, så då har jag minnsan ordnat upp ett project till mig.

Jag ska måla om denna väggen hemma, en lite köksvägg kan man säga, sen ska jag framkalla en del kort som jag ska sätta upp här i lägenheten och så ska jag köpa några fina ramar till de.

Sen beroende på hur lång tid detta tar ska jag försöka hitta en bild på kate moss som jag såg i en tidning igår. Ska skriva ut den och försöka på nåt sätt måla av den på en ganska stor tavla jag har här hemma också i svart och hon ska ha röda läppar. Kommer bli så bra om jag lyckas.

Ni får se bilder på all när de är klart. Jag blir så arg på mig själv, för jag skulle tagit före och efter bilder på de jag håller på med nu, men jag glömde såklart de. Attans...


Nu ska jag kila iväg och framkalla kort!

PUSS

söndag 1 november 2009

jag tar igen dålig bloggning








Förra helgens händelse, va kan ja säga, de blev lite för mycket den kvällen, började bra hemma hos Pauline, men sen blev de lite för mycket drinkar...





bilder från jerry williams











De va lite otippat att jag skulle gå på Jerry Williams, men min syster hade fått fyra biljetter. De va trevligt. Vi va först och åt på Vin och Pasta, sen till Rondo och kolla på han efter de gick vi till heaven 23 och tog sista glaset där. Grymt god mat på Vin och Pasta, mysigt också...