torsdag 31 december 2009

Tack för 2009!



Håll hårt om de du älskar, ta vara på dagen, på allt som håller dig nära. Välj ditt liv, lev de som du vill. Som du önskar..



Blickar tillbaka, jag ska lära mig av 2009.

-Tänka innan jag reagerar.

- Inte tänka "få dagen överstruken", till den "roliga" dagen i veckan kommer.

- Leva varje dag som den "roliga" dagen.

-Ha mer tålamod och överseende.

-Ta varje händelse i mitt liv som en lärdom.



Jag har haft ett mycket bra år, jag har träffat nya vänner for life, men samtidigt ett lite jobbigt 2009.

Jag välkommnar 2010! Ett år som kommer bli ett kanon år, de vill jag, de känner jag på mig.





Ett kul år, ett inpulsvit år, jag ska bli snygg 2010! Min tandställning ska bort, min operation är klar, done! Inget mer som väntar. Jag ser framåt, blickar framåt med ett leende, ska inte se några hinder. Men ja ska vara klok ändå, jag har ju som sagt lärt mig av mina misstakes. Mina lite för många inpulsivheter men ibland är de värt de. Att kasta bollen och "testa på". De kan va kul, se de, uppleva de med egna ögon, de man går och funderar på. Ibland går de bra ibland dåligt.



Jag är glad, haft en super mysig kväll här hemma! Precis som vi ville.

Med champange och andra goda saker. Bara me and love

Jag har fått avsmak på denna kyla, ibörjan av vintern älskade jag de, ville ha vinter året om, ja de är sant! Kanske inte riktigt.. Men gillade de verkligen. Men inte längre. Nu vill jag ha sommar, utan tandställning, ett vitt leende utan överbett, utan svullnad! Jag är glad, ser fram emot detta år. De är mitt år!

2010






Ja är pigg och fräsch idag, är ni? ;)

onsdag 30 december 2009

VICTORIA´S SERCRET

Kylie vann
De två tävlande





Har precis kollat på Victoria´s secret. Alla är så sjukt snygga, fast många ser likadana ut.
Långa, smala, långt hår. De är kraven typ.
Älskar dom showerna, teman dom har och så påkostat.
Tänkte att jag skulle få lite insperation av VS, för alla har ju väldigt fint hår och färger. Jag vill inte vara super blond längre. Så inför mitt frisörbesök imorgon, som jag inte hann förut idag, tänkte jag att jag skulle ha bestämt vilken färg de blir.
Men Åh jag är så ARG! Tog ut mina extensions förut. Skönt att få ut dom tänkte jag när jag gick därifrån, känns dock tunnt, men de gör de ju alltid direkt efter.
Men nu när jag kom hem, ÅÅÅÅH jag är så arg. Dom har ju för fasen ryckt bort allt mitt hår. Jag hade jätte fint, ändå långt hår innan jag gjorde extensions. Men nu är de bara stripigt, inte alls lika långt, änu mer tunnt och bara FULT! Anledningen till att jag gjorde förlängningen va för att jag ville få just tjockare hår. Inte så mycket för längdens skull. För den hade jag ju redan. Men visste jag att de skulle bli såhär efteråt. NEJ! de har de aldrig blivit förut. De som irriterar mig så mycket.
Hon som gjorde de ville väl bara få ut skiten och strunta i att jag skulle ha mitt hår kvar efteråt. Ja har lust att gå tillbaka med en bild hur jag såg ut innan och visa hur jäkla fult de är nu.
Innan jag gick dit tänkte, va skönt de ska bli att få ut de och vårda mitt riktiga går lite och nu borde de dessutom växt änu mer! MEN ICKE!
JAG BLIR SÅ ARG! När de gäller ens eget hår, va ska jag göra åt de liksom? Vad kan jag göra? Ingenting.
Jag biter i de sura äpplet och ska till frissan imorgon och klippa bort de stripiga, slitna topparna. Vilket i och för sig är jädrans snyggt. Haft de förut... Avklippt rätt av vid axlarna liksom. Men de är ändå surt när jag sparat och de va så fint innan, nu får jag börja om igen. Buuuhuu...
Så nu blir de inga mer extensions för min del på ett tag. Men kommer nog så småningom tröttna på de korta, men då finns alltid klipps! Dags att vårda mitt eget hår. Ska verkligen sköta de efter punkt och prickar nu, ska klippa typ en gång i månaden, inpackning en gång i veckan, värmeskydd och allt där till!
Så va tycker ni, hur ska jag se ut efter frissan imorgon?
Blond?
Brunett?
Svart?
Mellanblond?
Ljusbrun?
Randig?
hjälp mig jag behöver råd, ni vet ju, jag är ju våg!

Ska försöka sno åt mig en frisör tid någonstans och fixa detta ruffset! Har beslutsångest. Är så trött på detta super blonda!

Nu har ja precis vart och tagit ut mina extensions, hjälp! Känns som ja inte har något hår kvar. Nu är vi på väg till kungälv.

tisdag 29 december 2009

belåten.


Bjuder på en faser Martina o brorsdotter, Saga bild!

Nu har vi precis smällt i oss en pizza, hawai. De va gott! Lagom mätt eftersom vi dela. Annars vänner trycker ja i mig en hel själv, ibland..
För övrigt fick liv i vraket. Så nu kommer han inte kunna sova på ett tag. Me like.

Nu ska jag hugga i godis skålen. Ska rulla i sängen ikväll tänkte jag!

Trött

Hemma igen, trött och seg. De blev aldrig att jag gick till frisören, tar de imorgon kanske. Så ja fick bytt mina tröjor i alla fall.

Är sugen på lite förändring. Typ brunt, slingat eller kanske svart. Men jag vet inte. Har blivit så feg.

Nu sitter vi bara i soffan eller Patrick har somnat. Kanske inte så konstigt efter en hårt festande kväll.
Så nu blir de mys i soffan med massa levande ljus. Ja är så frusen. Blir aldrig varm efter ja va ute förut.

Puss

Tjabba

Har vart hos tandis idag med. Stammis där!

Vi tog bort några stygn och nu går jag ju hos eller gick hos käkkirurgen och läkarn jag har tyckte att allt såg så fint ut så jag behöver inte komma dit mer, om ett halv år ska jag dit igen och checka läget.

De kändes nästan lite sorligt, för han är så himla snäll den läkarn.
Han hjälpte verkligen mig genom den svåra tiden. När jag va hos tandläkarn typ varannan dag och grät i den stolen varje gång och bara sa att jag inte ville mer. Han blev själv så frustrerad och ville verkligen göra ett bra jobb och sa att jag verkligen inte fick ge upp.

Allt skulle gå åt skogen då. Just då lyssnade jag inte, men jag hade hans ord i bakhuvudet och de va ändå de som fick mig att inte klippa loss gummibanden när de va som tuffast.

Så jag är verkligen tacksam för hans hjälp och han är en sån duktig läkare. Proffsig. Så de kändes faktiskt sorligt, jag får nästan dåligt samvete för att jag vart så arg när jag kom dit tidigare. Men jag tror han förstår, hoppas de.

Nu ska jag ut på stan, ska försöka gå till frisören någonstans och så måste jag byta några tröjor.


Sen kommer väl P hem, kanske bio ikväll. Någon som ska med?

Later

måndag 28 december 2009

what goes around comes around!

Man får vad man förtjänar.

Jag tror verkligen på de, what goes around comes around. De är nog enligt mina principer. Och nu tänker jag inte bara på jackan. Utan precis allt. På nåt sätt så tror jag man får tillbaka i slutändan, kanske inte samma dag, kanske inte samma år men någon gång i livet får man vad man förtjänar. Ja tror ja sett de med egna ögon.

Precis som de låter, man får vad man förtjänar.
En snäll och omtänksam människa, vinner nog på de i längden. Däremot ett ego som bara tänker på sig själv och kan "skada" andra för egen nytta. Kanske lever loppan och tänker, fan va allt flyter på bra för mig. Skit samma om någon annan tar skada av detta, bara jag mår bra.
Kanske flyter de på så ett tag, men aj aj, där kom smällen. De kan vara en sån liten sak som betyder så mycket. Man får igen.
Kanske när man minst anar de?

What goes around, goes around, comes all the way back around.

De handlar om allt.
Ingen är perfekt, de finns nog ingen går genom livet helt oskyldig. Men de som lever enligt karma. Den som får dåligt samvete när den har gjort fel, den som vill åtgärda problemet. Den som ångrar ihjäl sig.
Kanske den som lär sig av de. Ja vet inte. Man kan inte alltid göra rätt handlingar. Man kommer inte alltid tycka att man gjort rätt val och tur är väl de, annars hade man ju aldrig ens känns att man gjort rätt om man inte gör fel ibland.

Men vad jag vill komma fram till, som jag ALLTID sagt. Att är man snäll, omtänksam, behandlar folk som man själv vill bli behandlad så tror jag de är du som sitter lycklig i slutet. Ja vill iallafall kunna sova om nätterna.

That's okay baby 'cause in time you will find...

Ni tror säkert jag syftar på något speciellt nu, de gör jag inte. Jag bara ligger och funderar och de va skönt och fått de sagt, de som jag tänker på fram och tillbaka.


Ni märker att jag inte kan sova. Klockan är 05.37, jag kommer vara så trött när de väl är dags att gå upp.

Se you..

05.01

Åhh jag är så arg just nu!

Patrick ringde precis till mig, de är någon som snott hans nya Belstaff jacka. Kul liksom.

Tydligen så har han tappat lappen, men vilken idiot går då och hämtar den istället för att lämna in lappen?

Ja kan bli galen på sånt, folk har ingen respekt för andra människor.
Sånt ger dålig karma..
Hur kan man gå och ut hämta ut den jackan och lotsas som ingenting och samtidigt veta att de är någon annans jacka egentligen. Att någon annan ska komma och hämta ut den senare men att själva idioten tar den istället.

Sånt gör mig sjukt arg. Så nu kan jag inte sova.

what about talking?



igår kväll









Går kvällen i bilder. Ni kanske märker att jag inte är med på så mycket bilder nu för tiden. Känns bäst så! I alla fall ett tag till.
Idag har jag vart med syster och köpt smyckerna, sen gick vi in till stan och jag åt lite middag, sen gick jag och handlade och nu är jag hemma igen. Helt själv :(
Älskling åkte till Malmö imorse och ska se super crossen. Så jag ska sova själv i lägenheten för första gången. Lite nervös faktiskt. Men de går nog bra. Ska gå in och ta en lång dusch nu sen ska jag väl inte göra så mycket mer ikväll!
PUSS


Cornelia smycken!




Detta söta fjärill halsbandet köpte jag, även Jessica Albla, Scarlett Johanson och om jag inte minns fel, Jennifer Aniston har ett likadant, så nu känner jag mig lite speciell.

Så nöjd!
Detta är smycken från söta Cornelia, ni har säkert sätt dom någonstans förut. Dom säljs på flera olika ställen. Hon gör jätte mycket olika fina smycken och även klädsmycken, Caroline Winberg bar en klänning från henne på Elle galan.
Hon va så ödmjuk och söt, super snäll. Fick bra priser. För allt de jag visat gav jag 1050. Vilken inte är mycket om man jämför med vad jag skulle betalt i butik.

lördags



Då va de shopping på rean och middag på farellis! Världens godaste brownie.

mår inte bra

De blev som sagt en sväng ut igår. Jag, Patrick, Arthur, Pontus. Sen kom Daniel hem till oss i röran. De blev Park Lane.

Varför lär man sig aldrig när de räcker?? Ja fattar inte de. De va skoj, mycket folk. Men på nåt sätt kan jag inte slappna av helt när jag fortfarande är svullen, känner liksom att jag inte är bekväm med hur jag ser ut.

Innan vi gick ut va vi på Farellis och åt middag. Innan de va vi på stan med Elin och åt frukost ute och hade de mysigt.

Idag ska jag iväg på en grej med min syster. Till en tjej som designar smycken, väldigt fina sådana. Som säljs på bland annat Firucci.


Ska lägga ut bilder måste bara ladda kameran lite...

Ciao så länge!

fredag 25 december 2009

våran jul















De blir bilder utan text, ja så får de bli.
Nu ska vi kolla på Offside. KRAM

Juldagen!

De va trevligt och mysigt igår. Fina klappar och god mat.

Sov i kungälv hemma hos Emma och Matthias inatt och idag har vi inte gjort ett skit. Vart hemma, somna i soffan båda två plus att jag tvättar också..

Nu har vi precis ätit, köpte mat på skansgrillen, vi är helt slut. Skulle egentligen gått till farellis och ätit idag men vi orkar verkligen inte gå ut.

Nu ska jag fortsätta lata mig i soffan samtidigt som jag tvättar. Skulle egentligen behöva städa, BIG TIME! men nej inte idag!

Bilder kommer snart

onsdag 23 december 2009

Kvällen innan

Sitter i soffan, slöare än någonsin...
De va ett tagsen jag skrev att de pågår en cirkus i mitt huvud.

Nu är jag där igen, mycket pågår i mitt huvud just nu, åter igen står jag/vi inför ganska viktiga val. Va händer?

Jag hänger inte med, jag orkar inte med. Men de är bara att bita i de sura äpplet och se glad ut, för de kommer något gott ur allting, eller?
Allt har sin mening, kanske är detta min hjälp till en annan väg i livet.

Nu hör jag mig själv, jag låter som om de har hänt något, de har de inte. Eller på sätt och vis men verkligen inget hemskt som de kanske låter. Bara väldigt jobbiga situationer hela tiden just nu.

Jag orkar inte ens ta tag i saken och göra något åt de. Jag blir slö av detta elende. Eller är de ens ett elende eller gör jag de till de själv.

En sak va väldigt bra idag, men de måste ändå vänta. Denna väntan på allting hela tiden. Jag vet inte varför jag sitter här och beklagar mig och låter deppig, för jag behöver verkligen inte göra de. Jag vet att allt löser sig till de bättre och att vi blir starkare av allt som händer.

Thats life. Vinden vänder.

Imorgon är de julafton och förlåt för att jag inte vart så allert med kameran de senaste.

Idag har vart en jätte mysig dag bara jag och Patrick. Vi va på stan och köpte sista klapparna, åt middag på vallgatan och jag köpte en ursöt blus till mig själv, älskar den! De va längesen jag kände så efter att ha köpt något.

Sen gick hem och vilade två minuter sen gick vi ut igen och köpte en proppfull godispåse och inväntade malin för att spela bingolotto, de va mysigt men alla tre somnade i soffan haha! Kanske inte nåt för oss. Tror alla va väldigt trötta efter all julstress dock.

Och just de ja, de blev ingen Jul på liseberg, tiden räckte inte till helt enkelt.

Skönt att allt är klart inför imorgon, Nu är de bara att fira jul med alla kära! MYSIGT ska de bli.

GOD JUL!

Julafton imorgon!

Imorgon är de julafton och jag längtar som ett litet barn!

wihoow

hej och hå!

Igår va ingen rolig dag, de va begravning för Patricks mormor, har en begravning någon gång vart rolig...

Efter de åkte vi hem till hans morfar på smörgåstårta.

Sen åkte jag och P hem, pappa kom till oss och hjälpte till med att bära in allt från Patricks bil. Efter att de precis blev någolunda städat här hemma, är de nu kaos igen. Sen kom Patricks mamma och Elin till oss, vi åt pizza och drack vin, trevligt!

Och de va sjukt inatt. Hela våran stora gran ramla ner. Sån tur va reste vi den bara igen. Men de va läskigt de lät ganska mycket och illa.


Idag blir de fullt upp!
Först ska vi röja och städa här hemma
Sen ska vi på stan och fixa sista klapparna
Efter de ska vi till Jul på Liseberg med sis och Martin
Och sen ska vi hem till oss och mysa med uppersitta kväll.

De blir en mysig med stressig dag.

Dags och sätta igång.
Later

måndag 21 december 2009

nytt i garderoben

Nytt linne, fans bara strl L, men ja tog de ändå, gillar ju overzize.

Va en sväng på stan idag med. De blir lätt så när man bor i stan. Träffade mamma och åt lunch med henne också, blev lasange i haga. Mys!
Fick köpt mig ett linne, älskar ju nitar och sånt krams.
Köpte även strumpbyxor till imorgon som ja ska ha på Patricks mormors begravning och skjorta till P.
Nu ska jag springa ner till Patrick och hjälpa till att bära något.

Ja ser de snöar


Innan jag åkte imorse va de fullt med snö på backen och de snöar fortfarande, hoppas de ligger kvar till Julafton så vi får en vit jul!



Hos tandläkarn idag gick de väldigt bra, jag biter jätte fint, precis som jag ska, eftersom allt va så bra så tog vi bort skenan redan idag. Så nu är de bara tandställningen kvar och den ska bort om 3-6månader, känns så otroligt bra.


För jag mena vad är 3-6månader av hela mitt liv och allt jobb vi redan gjort. De är ingenting. De går fort, vilket fall som helst så kommer jag inte ha någon tandställning i sommar sen. YES!


Äntligen gick jag därifrån med bra nyheter. Hoppas bara de fortsätter så.



Nu ska jag ringa några tråkiga samtal som måste göras.

Lika bra att sätta igång.

Later

söndag 20 december 2009

mysig söndag

Älskling på väg hem från Kingriver
Min sjukt goda mat, Älskar Thai mat. Min favvo rätt. Kyckligspett m jordnötsås.

Malin som vanligt med mobilen i högsta hugg.

Ja, en cola tack.

SIS, love

Jag, känns som jag bor i Patricks olika t-shirtar, VA ÄR MINA KLÄDER?
Allt försvann under flytten, hittar verkligen ingenting... Blir galen!
Idag har vart en super mysig dag, de började med att jag och P vandrade in till Joe Farelli, där vi åt deras goda brunch. Sen gick vi till Firucci och P köpte sig en jacka, en väldigt fin sådan. Ni ska få se bild sen.
Efter de va klart, eftersom vi alla hatar att gå i Nordstan/femman, tog vi bilen till Allum och fick köpt lite till julklappar.
Sen blev vi hungriga igen, så vi mötte upp pappsen i stan och gick till S.P.I.C.E och åt väldigt god Thai mat. Gillar ni Thai ska ni absolut gå dit, jätte god mat och ett väldigt mysigt ställe med bra läge att slinka in på. Ligger vid Paddan i Gbg.
Efter de åkte vi till Malins nya lägenhet, jätte fin och mysig, med en galet stor ballkong, har nog aldrig sett så stor ballkong tidigare, man kan nästan parkera två bilar på den. Så grillpartay där på sommarn, JAPP!
Skulle hjälpa henne sätta upp gardiner men gardinstongen va för kort, typiskt.
Så efter detta moment åkte vi till Kungälv och fixade lite ärenden och hämtade bilen som stått där över helgen. Mycket att fixa när man flyttar har jag märkt.
Så vi har haft en väldigt mysig söndag!
Nu ligger P och sover, de ska jag med göra nu.
Imorgon ska jag till tandis igen, tidigt. Hur många gånger har jag vart där egentligen? Skulle räknat..
Nu måste jag lägga mig, God natt friends.
PUSS







Störta granen i stan

Klapparna inslagna och klara


Julgranen


Våran julgran, den är helt galet stor! Nog största granen i stan..

Vi fick såga av en del där nere och längt upp för att ens få in den. De luktar så gott med riktigt gran.


Men poientera att den är inte alls färdigklädd! Ja hade köpt lite för lite kulor, trodde inte vi skulle ha en sån stor gran som denna. Så de behövs kulor som för två.














fredag 18 december 2009

Puuuuh

Nu är jag helt slut, kom precis in nu.
De blev ändrade planer igen, jag ska inte vara barnvakt. Skönt de för shoppingen tog min kraft. Jag har verkligen snurrat runt i stan över allt.
Men nu är nästan alla klara!

Så skönt....och jag är nöjd ändå med vad jag har köpt.

Nu ska jag ta något att äta, kolla på The Hills sen måste jag göra mig klar för ikväll..

PUSS




Nu drar jag på stan

Nu ändrar jag lite på mina planer, jag drar ut en snabbis på stan för att försöka få köpt julklappar, har lite i huvudet nu vad ja ska köpa. Sen ska jag snabbt hem igen och vara barnvakt.


Brottom brottom!

igår kväll



Igår kväll åt vi middag, Jag, P, Erika och Arthur, kommer inte på namnet på restaurangen men de va trevligt, fast jag ser lite rolig ut när jag äter, dregglar och känner inte när jag har något runt munnen, (eftersom jag är bedövad fortfarande) och dessutom får jag dricka vin med sugrör. Jaja folk får väl kolla men jag måste leva.
Efter de, kollade vi snabbt innan de stängde och sen gick vi till danilo på sf och tog ett glas där med. Och vi hämtade vi ut biljetterna till filmen vi ska se ikväll. Avatar.
Jag gillar ju inte sånna filmer egentligen, men Patrick älskar ju de så jag får väl offra mig.
Så mitt schema idag:
Äta upp min frukost som tar sin tid
STÄDA, måste verkligen!
Barnvakt åt Saga och Emil.
Kanske en sväng till kungälv för att hämta upp lite post
Till stan igen och duscha och göra mig ordning
Ut någonstans och ta ett glas innan bion ikväll
Så ser min dag ut, nog bäst jag börjar med en gång. Känner på mig att denna dagen kommer gå fort....

torsdag 17 december 2009

nattinlägg

Jag kan inte sova, vet ej varför, de går bara inte. Är inte ett dugg trött. Klockan är 03:22 och jag börjar faktiskt få lite panik eftersom jag ska vara barnvakt imorgon. Men inte för ens vid 12 men ändå.

Nu ligger jag i soffan och kollar på tv/datan. Brukar gå lättare att somna när man byter plats, än att ligga i sängen och bara vrida på sig.




De är ISKALLT ute


Söta Linnéa
Har precis kommit in fårn stan, fick inte köpt nåt typ. Fick hjärsläpp, trodde jag hade koll på vad jag skulle köpa till alla. Men ja ångra mig i sista sekund, hur ska jag veta va alla andra gillar. De är ju skit svårt. Man tror att någon gillar nåt sen kanske inte alls de är den personens stil. Åååh jobbigt, onördigt egentligen. Ja blir galen, ja vill bara komma hem med alla klappar klara och de ska kännas som de verkligen är något som den personen vill ha. JOBBIGT!
Köpte en topp till mig själv istället haha! typiskt mig. Fick köpt en julklapp men nu när jag är hemma vet jag inte.
Gaaaah.
Nu ska jag göra mig ordning, ska snart ut och äta middag med Älskling, Erika och Arthur. Just nu är dom och julhandlar.
Ja vill inte ens ut mer idag, de är SVINKALLT ute. De blåser kallt och de är helt iskallt ute. Man blir som en vandrande isbit.

julhandla


Nu äter jag frukost och väntar på Linnea, vi ska först till sisjön och titta på något sen ska vi till stan och julhandla.
Brottom nu, Puss

MORNING


Någon mer än jag som älskar pucko?

De blir min frukost idag.

onsdag 16 december 2009

världens bästa vänner

Och självklart leopard tofflor, dom tänkte på mig direkt sa dom.
(För er som inte vet så älskar jag leopard mönster).
Supersöta örhängen

Nougatkakor
Rena födelsedagen
Världens bästaste och sötaste vänner!
Pernilla, Louice och Pauline va precis här på en fika och titta va dom hade med sig!
Så gulliga, dom hade bakat nougatkakor, som är lite för hårda för mig just nu men ja fick i mig lite ändå och Patrick älskar dom. Jätta goda.
Ja ni ser ju själva vad jag fick. Och tack Johanna som va så söt och ville va med på presenten. Så bra jobbarkompisar växer inte på träd.


Idag har jag också fått städat en del och fixat här hemma lite. Känns bra, nu är de mysigt med levande ljus över allt.
PUSS

fikatime

Just nu inväntar jag mina vänner som kommer alldeles strax. Bjuder på lussekatter med saffran och kladdkaka! I hope they like it!


LATER

En dagens va inte igår


Bjuder på en dagens och en inte så vacker utväxt.Måste verkligen till frisören. Försökte ta kort i spegeln men ja vet inte hur man får bort blixten på kameran.
Lacktajtsen hänger med än idag för min del och en tischa på de.
Enkelt, skönt och snyggt!