onsdag 31 mars 2010

Tjingeling!

Vakna för en stund sen, är så sjukt trött!!!

Jobbade på Gothia Towers idag, va där halv 6 vilket innebär att min klocka ringer ganska tidigt. Så jag kunde inte låta bli att sova en stund, eller två timmar...

Nu ska jag till Emma och dricka kaffe!


PUSS

tisdag 30 mars 2010

NI ANAR INTE

Alltså jag måste bara säga detta, det är Mars månad nu, det är bara en dag kvar av mars månad.
Efter Mars månad kommer April, efter April kommer Maj månad.

När Maj månad är här, som kommer att vara här om bara 31 dagar från och med nu!!
31 dagar av 4 år är inte särskilt mycket. Det är ungefär så länge jag har hållt på med min mun, trixat och fixat och spänt och opererat och haft gummiband, svält mig, haft ont, vart ful, mått piss, fått dåligare självkänsla, haft de väldigt jobbigt i vissa situationer, tacka nej till roliga saker, F*****N inte kunnat visa vem den riktiga JAG är!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH NI KÄRA LÄSARE ANAR INTE HUR FRUKTANSVÄRT MYCKET JAG LÄNGTAR!

Tills metallen ska ut, jag är snart 21 år gammal, den passar inte mig längre, den representerar inte mig haha!

Och min kära, snart ska den ut. I maj månad ska den ut, okej jag ska inte ljuga, jag ska inte ge er falsk fakta, jag loosar bara på de själv. Kanske, maybe, så ska den ut i juni, men skulle de bli så, så är de inte en dag senare än 3.e Juni och jag står ut, jag tror de, jag kan stå ut så fall, de är bara 2 månader de handlar om, de kommer inte bli mer än två månader!

Den dagen ska firas kan jag lova. Och tills den dagen är kommen kan jag inte riktigt leva som vanligt, jag blir lite knäpp, jag vill inte göra ett skit tills den dagen är här!
Så förmodligen kommer detta att vara dom två längsta månaderna in my life.
But it´s all worth it, jag ska le skiten ur er! : D

Nu så

Snygga jag alltså! ha ha
Louice

Älskling

Mikael

Joseph

Me, Patericko, Penny

Penny

And me, ja va grym! höll mig klar tills den stanna av sig själv haha.

Pernilla

Louice och jag
Joseph och Patrick
Här bilder från i lördags när vi bowla och red tjur, skoj kväll! Sen sov jag och Patrick över på hotellet, PERFEKT när jag skulle jobba på söndagen igen.
Men Hallåååååå? Vart är Desperate Housewives, jag gick in och duscha, gjorde mig klar tills Desperete skulle börja, längtat hela dagen, men Nej, nått annat skitpogramm på tv?? Va händer?










Blääää

Hej kom hem för en stund sen, sov hos Patrick inatt..

Jag känner mig inte alls bra, jag är ju förkyld men nu känner jag mig seg, trött och fryser, feber kanske?

Igår va jag med Frida och vi tog en lång fika på nyfiken, sen åkte jag och Patrick med, Patricks mamma, Elin, Emma och Matthias till Ikea.


Nu ligger jag bara under täcket i soffan, jag ska städa idag har jag planderat, kanske ska ta en fika med mamma också. Och jag vet att jag borde börja städa och göra mig klar nu, för mamma kommer ringa sen och bara, Ska vi fika nu? Så kommer jag fortfarande ligga under täcket i soffan och inte ens tagit på mig. As usual.


....ska lägga in bilderna från helgen snart, orkar bara inte just nu.
Stackars mig!

måndag 29 mars 2010

Nu ska jag..

Träffa Frida på en fika, hon ska även hänga med och hämta och byta dom nya däcken och fälgarna som kommit till bilen!

Bilder från helgen kommer sen.

PUSS

fredag 26 mars 2010

TJENAAAAAREEEEEEEEE!!

Har lite brådis nu..
Patrick kommer vilken sekund som helst och hämtar mig så ska vi åka och köpa Thaimat och ha de mysigt.

Idag träffade jag Emelie på Backaplan en sväng, käkade och kollade lite kläder

.. Och jag är så taggad för imorgon de ska bli så kul! Jag har även fixat ett hotellrum så de blir nära till jobbet på söndag morgon, bara en hiss ner haha! Göttans..

Nu måste jag göra mig klar!


KISSES

torsdag 25 mars 2010

Jag svimmar!

Shiiiiiit Oh my!

Full speckad dag.

Jobbat, hämtat pappsen från flyget, han och min ena bror har vart i Glasgow några dagar och spelat golf.
Direkt efter de åkte vi till min andra bror och hans family, Stellis fyller ju 1 år idag!!!! Hurrraaa!!!!
Tiden går ju skrämmade fort, minns ju när hon föddes som igår.

Sen hem och jag åkte direkt till gymmet och tränade, precis när jag kom in kom jag på att jag glömt mina träningskor, så bara att vända på klacken och åka hem igen, hämta skorna och tillbaka till gymmet, sprang på bandet en liten sund och sen ett varv på lilla gymmet, kanske va där i tjugo minuter men jag tycker verkligen de kan räcka, de viktigaste är att man tar sig dit och gör de man känner för, annars tröttnar man så fort.

Så iaf, saken jag ska komma till. Jag känner mig helt svimfärdig nu! Fattar inte varför, antagligen för att jag druckit för lite vatten och ätit tårta till middag.. Men shit va läskigt de är, mår illa och känns som jag ska ramla ihop vilken sekund som helst.


Imorgon är de fredag och då hoppas jag de blir mys med Honey eller kanske after work någonstans, på lördag blir en kul dag!
Då ska vi bowla och ut! Ska bli AS kul, de är Jag, Pernilla, Louice, Patrick Joseph och Mikael.
Ska dock jobba hela helgen, men klarar jag av att gå direkt från Lounge till jobbet igen så fixar la jag de!


Nu ska jag ta en dusch sen lägga mig och sova är ju helt yr......

onsdag 24 mars 2010

välkommen eller inte?

Minns ni när man var barn och man hälsade på hos en kompis och man lekte på hans rum med lego eller var det var och så ropade plötsligt en mamma: “Nu är det mat!”. Kompisen sprang ner till köket och själv fick man sitta kvar på rummet och vänta. Efter en kvart kom kompisen tillbaka, mätt och belåten och man kunde fortsätta med aktiviteterna. Jag tänker på det nu och finner det egendomligt. Man fick sitta där och stirra på lego och känna doften av spagetti och vänta. Varför blev man inte bjuden till bords? Pågår denna idioti fortfarande i svenska hem?
Taget av Alex Shulmans blogg


Detta satte sig så bra på mig. Jag har alltid haft väldigt svårt för folk som inte är välkomnande i sina hem, som får en att känna sig som en liten 5 årig tönt som sitter i ett hörn i en soffa och inte vågar värken gå på toa eller knappt röra sig..
Åååh va jag alltid har hatat det och gör fortfarande!

Jag minns precis som Shulman, när man va hemma hos kompisar och man fick alltså sitta där i deras rum och vänta tills dom ätit.. Skandal enligt mig! Jag skulle aldrig kunna med eller rättare sagt de skulle aldrig falla mig in att en gäst i mitt hem skulle få sitta i ett annat rum medan "min familj" sitter och äter. Jag blir irriterad som fasen när jag tänker på de. Vilka själviska människor de finns.

Då va de ju inget direkt konstigt, men de va ju fruktansvärt tråkigt att sitta där själv i ens kompis rum, helt själv. Fast jag minns faktiskt nu att jag visst tyckte de va lite konstigt, varför fråga dom aldrig om jag ville ha! För de gjorde alltid min mamma, mina kompisar fick alltid äta hos mig när vi lekte där.

Detta han skrev va så klockrent för mig!
Jag är en väldigt generös person, jag tror på att vara generös och ge! Man får tillbaka så mycket mer och får man inte de så slutar jag ge och sakta sluter kontakten med den personen... Ja förstår om man inte har mycket pengar, men även jag kan vara lusfattig men ändå har jag alltid råd att bjuda mina gäster på en kopp te.
De är faktiskt så självklart för mig att man får en gäst hem, så frågar jag alltid om den vill ha något, dricka? mat? fika? vad som. Och detta är om de är oväntade gäster som kommer, är de då planerat för besök så går jag och handlar något till de, kanske bakar, lagar något eller bara bjuder på lite glass! De är så självklart för mig och min familj har alltid varit väldigt välkommnande mot alla som kom hem till oss.

Alltid när jag va liten och vi bodde i Haga sov mina kompisar över hos mig nästan varje helg och min pappa gav oss var sin peng att handla godis för, lagade pannkakor till frukost och tog med oss till badpalats. Visst självklart kan inte alla föräldrar ha råd med detta, de är ju helt förstårligt och jag vill inte framstå som min familj är så mycket bättre.

Men de är så lite som krävs för att få folk att känna sig välkommnande och bjuda på något! De får en faktiskt att känna sig som en gäst inte som man bara är ivägen De är inte för mycket begärt...

rockstar baby


Jobb och shopping

Dom gillar verkligen sitt jobb på dagiset haha
Haha gillar bilden, så sant så! Man borde inte behöva jobba...
Har jobbat idag, efter jobbet mötte jag upp Linnéa för att köpa en 1års present sen kikade vi lite på backaplan. Jag kunde inte låta bli heller att köpa en tröja.
Ska visa!

tröja


Kunde inte låta bli, jag borde verkligen inte shoppa just nu. Men denna blev de, en randig oversize från Lindex, på rean, 199:- Jätte fin på och jag tror den kommer bli väl använd på sommaren.
Nu ska jag städa här hemma sen laga mat.
KISSES

tisdag 23 mars 2010

jo föresten


Ni kan få ta del av min diet jag går på, de är bra om man äter de lite senare på kvällen, runt åtta blir bra.
Glass, tar man ju direkt ur paketen från frysen, lägg i en djup tallrik. Häll i frysta bär i en kastrull på full värme, helst bara hallon, godast så! rör om så de inte bränner fast, häll i socker, överdosera gärna, för att inte få den sura smaken, ju mer av allt destu bättre. Efter detta får man en härlig känsla, man känner sig fit och snygg! Desstuom väldigt bra för tänderna..
Nu Desperate Housewives!
Kisses

tisdag, tisdag, tisdag

Gillar den här bilden, haha! De är så kul att gå ut och käka..
Jag och Emma




Min kille, my love!


Här bjuds de på lite bilder från i lördags när vi va med Emma och Matthias.
Annars idag har jag vart hos frisören, klipp och färga utväxten, alltid en skön känsla och slippa den tråkiga utväxten, även om de knappt va någon..
Snart kommer Desperate Housewives, wwwiiieeee!!
Från och med imorgon blir de jobb ända till söndag, inte lika wwwiieeee...
Imorgon dagis sen lorensberg.
Har inte så mycket annat spännande att berätta, så vi säger så så länge!
Ha en härlig kväll
PUSS


Sitter hemma hos mami nu, när jag är ledig brukar jag åka hit och äta frukost. De är så mysigt, dricker kaffe och bara pratar...

Idag ska jag skämma bort mig själv, ska till frisören och klippa topparna och färga utväxten, ska även sola. Jag veeeeet, de är livsfarligt och dom pratar mycket om de nu, alla solarie ska ju till och med tas bort så farligt är de. Och jag är rädd när jag lägger mig där. MEN jag har ju som sagt fått dålig hy, dock blivit bättre nu men de är några små plitor som inte vill ge sig, därför tänkte jag sola max 3 gånger och försöka torka ut dessa, jag har en känsla av att de faktiskt fungerar. Och ska därför inte använda något smink alls förutom typ mascara och rouge kanske. För att låta huden vila på de sättet...

De kommer bilder från helgen men har inte möjlighet att lägga in dom nu.
Så tråkigt med bara text, text och text.... Men de blir ändring, redan idag hoppas jag!


LATER

måndag 22 mars 2010

snabb inlägg

sitter hemma hos frida nu och dricker kaffe. MYS!

fredag 19 mars 2010

Livet rullar på bättre i mina gummistövlar...


Älskar mina gummistövlar! Livet flyter helt enkelt på lite lättare i mina gummisar, slinker i dom och ur som lätt som en plätt och inte blir jag blöt i detta väder heller, super bra!
Dessutom tycker jag själv de är rätt coolt med gummistövlar, till typ allt.

Filar my nails!



Håller nu på att fila mina naglar hysteriskt, snabbare och snabbare och hådare och hådare, så de slutar alltid med att jag har världens kramp i armen, jag får för mig att de blir bättre resultat om man tar i lite, kanske har jag fel...
Nu kanske ni tror jag jag filar mina naglar som vanligt, alltså filar "ner" själva nageln, men de är inte vad jag gör, jag filar PÅ nageln. För att få en slätare och glansigare nagel på ytan. Ni som inte gör de borde verkligen börja med de. Man får så mycket fräschare och finare naglar, inte de fula "guppen" på nageln, dessutom blir lacket finare på och håller längre.
Jag vet att jag sa de till er en gång, när jag skulle fixa mina naglar , nagelförlägning, då fick jag jätte mycket beröm för mina naglar och hon frågade om jag inte kunde vara hennes "nageldocka" på en tävling hon skulle vara med i. Och visst vet jag att jag har en bra längd på själva nagel som gör mycket men också för att jag regelbundet filar naglarna just på nageln.
Så köp en trestegs fil, de räcker, jag brukade ha 6 stegs fil innan men tror de räcker med 3. Och Go home och börja fila mina vänner, haha!
Igår va jag med Frida och Emelie hela dagen, de va super trevligt, vi fikade först, käkade otyttig mc donalds och åkte sen hem till Emelie på änu mer fika.
Nu ska jag snart åka till Emma, ska börja fila klar och fixa mig..
LATER

torsdag 18 mars 2010

Frukost, de bästa!


Jag älskar frukost, de är de bästa på dagen! Är nästan alltid hungrig när jag vaknar, spelar ingen roll om klockan är 05.00 eller 10.00. Och jag är inte den som tar en macka och är mätt sen, nej ja ska ha lite av allt möjligt innan jag är nöjd. Kommer ihåg när jag gick i skolan på högstadiet och de flesta sa jämt att dom inte äter någon frukost, de skulle typ va lite coolt och inte äta de. Men jag va helt tvärttom, innan jag kom till skolan hade jag fått i mig gröt och mackor haha. Va också den som va smalast, smal som en pinne! Kanske för att jag åt frukost, vem vet!!
Nog om frukost!
Ska hoppa in i duschen nu och göra mig klar, ska träffa Frida och ta en fika! Ska bli trevligt..
PUSS

onsdag 17 mars 2010

och från ullared

Jag, på väg dit, hade precis sagt en rolig komentar när vi frågade om vägen, en tjej hade precis förklarat vägen för oss och då säger jag, Okej! Precis vid möldnal centrum där ja. Haha Okej, va tänkte jag där? Ullared, Mölndal??
Shoppingvagnen...sockar och julmust, Prio 1

Louice och Frida, Frida tyckte hon såg ut som en riktig hästtjej, kanske hon har rätt i?


Ååååhhååhh, Ullared!

Man blir så glad av Ullared!



Nu fick ni alla bilder på en gång, bättre sent än aldrig som jag brukar säga.
Nu ska jag kolla om de finns något rolig och kolla på, på webben, jag är sådär härligt trött, när jag väl lägger mig kommer jag att somna så snabbt!! Jag älskar att vara trött när man lägger sig och dessutom veta att man inte ska upp något speciell tid. Åh så göttans!

Bilder från Edvins dop, combi och kvällen...

Haha rolig bild, lite för mycket captain morgan där kanske?
Snyggingar där


Patericko och Totte, en sväng på Combi..


I kyrkan






Afterworken i fredags

Söta Emelie
Snygga vi är!

Svin god mjölkdrink


Jag är som vanligt en sån bra fotograf...




Är nu hemma hos Patricks morfar, har fått min data fixad, så glad :D
Idag har jag och Mami vart hos min ena bror nästan hela dagen...
Jag är allmänt seg, både i kroppen och huvudet. Vill så mycket men orkar inget!


Btw, de är himla härligt att vara ledig på dagarna, de som är mest skönt är att slippa gå upp på morgonen och slippa tänka på när man lägger sig!


Imorgon tänkte jag åka och köpa en ny telefon, de behövs, har ni något tips på nån bra och snygg mobil?
Några telefoner jag funderar på!
En rosa såklart...





Tycker den första LGn, va snygg och söt.
Men jag kan inte bestämma mig, något jag inte gillar hos mig själv, att jag har sådan beslutsångest jämt! Spelar ingen roll vad de är, de är verkligen så med precis ALLT! Kan stå i en Ica affär tio minuter och fundera på vilken pastasort jag ska köpa, de är sjukt jobbigt. Så ni kan ju tänka er hur svårt jag har att bestämma mig när de gäller lite större saker. Måste få bort min beslutsångest på nåt sätt, men jag är ju vågens tecken...
Nu ska jag umgås med min pojkvänn haha!
PUSS

tisdag 16 mars 2010

HEJ KÄRA VÄNNER.


Jag har fått virus på min dator, så Patricks morfar håller på och fixar den åt mig. Jag hoppas den är klar idag, så än så länge har jag ingen dator. Nu är jag hos mammsen och har ätit frukost och dricker kaffe.


I helgen gick de bra, jag fixade de, allt lite stolt över mig själv. Va ganska trött i söndags, men ändå inte katastrof, jag orkade hålla mig upp hela söndagen och sova på natten.

Igår va vi på kalas hemma hos Patricks mamma..


Nu ska jag fixa lite grejer som jag dragit ut på den senaste tiden.



Hittade en bild på min syster från i sommras. Kan säga att jag saknar sommarn ganska mycket just nu!!

lördag 13 mars 2010

Wiioooo

Nu är de dags för mitt andra pass idag, ska snart åka in till stan för att jobba på Lounge!
Till kanske 04.30 sen direkt till Lorensberg för mitt tredje pass. haha. Snacka om vilken headech jag kommer ha imorgon, kanske redan i natt... Puuuuuh..


Nä dags att sluta gnälla och ta tag i saken!


PUSS

fredag 12 mars 2010

Friday all day long

Idag är de fredag, denna veckan har ju gått med en herrans racerfart, minst sagt!


Jag har jobbat sen i måndags och är inte klar än, ska jobba hela helgen plus troligtvis på Lounge på lördag kväll, alltså först imorgon på Lorensberg, sen till Lounge vid 23-05, börjar igen 06.30 på lorensberg på söndagen, haha, tror ni jag kommer vara trött på söndag kväll eller? De tror jag...


Nu har jag precis kommit hem efter att ha jobbat och träffat syster i stan på en snabb fika. Nu ska jag göra mig klar, vi ska möta upp Emelie och Totte på en afterwork! Trevligt.

Måste skynda mig, Later


onsdag 10 mars 2010

jobb + fika

Idag har jag jobbat, efter de träffade jag mamma och tog en snabbfika, mysigt!
Åkte hem och träffade Emelie, vi köpte med oss bullar hem till mig oh drack päronsoda, haha!

Nu har jag precis ätit och jag känner nu hur trött jag är, kan knappt hålla upp ögongen, funderar helt seriöst på att lägga mig nu, om jag lägger mig nu, eller låt säga 20.00 så är de 7 timmar och en halvtimma kvar tills klockan ringer, då kanske man förstår att jag är trött nu, eftersom jag inte somnar innan 11 på kvällarna. De blir alltså runt 4 timmars sömn. Not good, needs my beautysleep haha.

De kommer bilder, men kameran är nu på laddning och jag är på tok för trött för att fixa med de nu.

Imorgon blir de Ullared för hela slanten!


Kisses...

tisdag 9 mars 2010

skulle precis....

Skulle precis lägga in bilderna från senaste händelserna. Men såklart hade jag inget batteri på kameran så får inte in dom just nu, de får blir senare eller imorgon..

Men jag är verkligen på G med bloggen igen, har iof bara vart borta under helgen men de känns tomt utan bloggen, älskar att blogga, skriva lägga ut bilder och allt där till.


Så de ska ni få nu framöver, mycket bloggning med mycket bilder!

Gaaaaah!

Va jag hatar när man kommer in på dåliga vanor igen, jag som vart så duktig länge så nu i helgen och igår och idag, så slarvar jag, äter onyttigt och har inte tränat. FASEN!



Jag mår inte bra av att göra så här, jag måste träna och jag måste känna mig fräsch på de sättet att inte äta äcklig fet mat som mc donalds, inte äta godis och samtidigt träna och känna sig frisk och pigg!

Jag gör inte de annars. ÅÅÅÅÅH varför liksom, om jag inte mår bra av att äta onyttigt och inte träna, va är då problemet? ATT JAG ÄR FÖRBANNAT LAT HELT ENKELT!



De måste bli ändring på detta. Alltså jag får ångest om jag tex tar en fruktyoghurt som tex, Yoggi till frukost. För de flesta vet väl att den mest innehåller socker och de är enligt mig väääldigt onördigt socker i en yoghurt. Jag får liksom uppsvälld mage och känner mig bara äcklig på nåt sätt. Så fort jag vet att jag trycker i mig saker som är onyttiga på de sättet får jag en äckel känsla över mig.. Jag kan äta all mat om man säger så, de där med att man inte ska äta potatis, inte pasta och bla bla, de skiter jag i för de har jag ätit i alla år och mått bra och vart smal som en pinne när jag va mindre. Så tror faktiskt de är bullshit bara. De är socker kroppen inte behöver.



Nog pratat om detta. Ni får inte tro att jag bantar eller nåt sånt. ABSOLUT inte, jag bara tycker om att må bra och känna mig fräsch...



Nu väntar jag på att Patrick ska komma hem, så ska vi åka till Emma en sväng. Ska kanske träna ikväll då, sätta igång igen, eller så får de bli imorgon, beror på vad tiden räcker till...

Bilder kommer också
Kisses

måndag 8 mars 2010

HellooooOoo!!

Oj va dåligt uppdatering från mig denna helgen. Jag har helt enkelt inte haft tid.

I fredags va ju jag och P på bio, såg Farsan, AS ROLIG, se den!
I lördags va vi på dop och sen hemma hos Frida och Christoffer på lite vin och spel, trevligt!
Igår va vi mest trötta, sen va jag på kalas, Saga fyllde 3.

De finns lite bilder men jag orkar verkligen inte lägga in dom just nu. Ja är skit trött, har precis sovit i typ en timma. Kan säga att de borde fasen inte va okej att få gå upp när kl ringer 4 halv 5, Känns som jag kör sovandes till jobbet och när man sen går ur bilen för att gå till jobbet vill man bara att någon ska sjuta en! SVIN KALLT och världens trötthet på de. Nej tacka vet jag varma länder, va gör man här liksom!

Nu ska vi kolla på Outsiders och Familjen anourlunda..

PUSS

fredag 5 mars 2010

biotime




Nu ska vi snart åka in till stan och gå på kinosen som man säger i norge!
Men först ska jag åka och köpa Thaimat är så sjukt hungrig och vi hinner inte äta i stan innan, Synd...
PUSS

wihoo fredag nu

De är fredag och de är så skönt, för jag är ledig hela helgen, fick förfrågan om jobb men jag fick faktiskt tacka nej, jag ska jobba hela nästa vecka, inklusive helgen, alltså 7 dagar i rad.

Ikväll ska vi på bio, jag och lovely! Ska se farsan som jag velat se länge nu! :D
Innan ska vi gå någonstan och dricka vin, me like it, mys kväll bara jag och patericko...


SE YOU

torsdag 4 mars 2010

shoppingsugen!


Jag är shoppingsugen!!!!
Fast har faktiskt fått shoppat lite idag efter jobbet.. kan visa er sen.
Nu ska jag duscha, nopra ögonbrynen och göra mig fräsch. Ska lägga mig i tid ikväll, har fått alldeles för lite sömn hela veckarn och jag vill inte vara helt slut när helger kommer.
Later

good work

Nej inte så värst om jag får vara helt ärligt.

Skulle tränat ett muskel pass idag, men jag avbokade de för jag va så himla trött, åkte istället och köpte mat på mc donalds och en liten mc flurry på de. Good good work, nu känner jag mig bra!

Men samtigt, jag orkar inte va så sträng mot mig själv, jag vill inte gå ner i vikt utan bara vara hälsosam och må bra, så då måste man få unna sig. Men de är verkligen bara ren lathet...
Jag gillar egentligen inte ens mc donalds, blir äcklad av de, nu mår jag bara illa! Så andelningen till att jag köpte de är bara för att jag inte orkar laga mat. Ååh jag är så lat.


Imorgon blir de jobb igen på Gothia sen är jag ledig helgen som sagt..


Kisses

onsdag 3 mars 2010

En riktigt bra dag!

De har vart en super bra dag idag, började med jobbet på Gothia, de va jätte kul idag, mycket ungt folk och vi spelade hög musik, va de gör mycket när man jobbar när de är bra musik till och personalen är glada och skojar hela tiden. Och de är så grymt bra med både frukostbuffé och lunchbuffé på jobbet, bättre mat än på många andra restauranger...


Sen åkte jag hem och träffade Patrick, vi åkte och köpte en present som vi ska ge när vi ska på dop på lördag.
Sen åt vi lunch på knuts, efter de tog vi e sväng med bilen och kollade lite hus här och var. Sen hem och däckade i soffan, så himla mysig dag! Haft de jätte bra och vilket väder, rena sommarn ute.

Nu ska jag göra mig klar för träning, 18.50, ska köra ett core pass, förmodligen springa lite på bandet också om jag orkar.


PUSS OCH KRAM

tisdag 2 mars 2010

nollfyra:trettioett

De är vad klockan är precis nu.

Jag ska snart åka till jobbet, Gothia idag med, likaså imorgon och likaså på fredag, sen är jag ledig helgen! SKÖNT ska de bli.


Vet ni vad, jag älskar ljudet av en kaffebbryggare, vet inte varför men de låter så härligt! Nu fick jag sagt de också..

Kanske dags att göra sig klar och åka.

Igår föresten tränade jag BobyBalance, något som testad de?
Ganska kul, gäller att hitta sin balans i olika övningar och jag har grym balans ska ni veta! Dessutom ger de träning när man står där och svajar på ett ben.

Nej, nu måste jag gå..

Kisses

No pressure is the pleasure!


De fick jag allt till de... Haha ;)


Men de är sant faktiskt, i vissa samanhang. Jag tror att känner man ingen press från saker, alltså viss press är ju jätte bra att ha, något som driver än. Men den pressen jag menar är saker som, typ, hyran ska in varje månad, massvis med räkningar, folk tar saker på avbetalning osv...

Vissa grejer går ju inte att undgå såklart, man måste ju ha tak överhuvudet och mat på bordet.



But that is not how I rule.


Jag tar the easy way, never buy stuff you cant pay for. De är ju rätt sant, kan man inte betala för de så varför köpa de?

De är ju ganska osmart att köpa något och betala sen, de låter så klyschigt men folk kanske inte tänker på ränta och en "tyngd" som hänger över än varje månad.


Saken jag vill komma till är att jag har börjat få små lyckorus, händer titt som tätt, jag känner mig så lycklig, iförrgår när jag skulle sova kom jag på mig själv att jag log.


De behöver ju inte vara någon speciell orsak till varför man är lycklig, de är väl så livet ska vara för alla egentligen, bara när något är fel som man känner sig olycklig på nåt sätt.

Men jag tror ändå att detta hänger ihop lite grann, att jag har faktiskt ingenting som jag ska tänka på att betala förutom min telefon räkning, hur gött är inte de. Sen kommer nackdelar med fördelar ibland, mitt liv just nu är ju inte så jag planerat precis, fast jag har inte planerat, gillar inte att planera, inte min grej. Men hur som, så drar jag fördelen till nytta och känner mig för jäkla lycklig och lättad!


Inga krav, inga måsten! Bara de som jag själv skapar. Tänk på de, man skapar sitt liv själv, lev livet som du vill.




måndag 1 mars 2010

ååååh längtar!

Några tjejer med fina leenden.









De kommer som små doser av stark längtan ibland, jag längtar så mycket tills maj månad att ni anar inte, jag kan känna friheten redan nu, lättnaden, fräschheten! ÅÅH VAD JAG LÄNGTAR
tills metallen ska ut, jag ska le så mycket att folk kommer bländas av mitt leende haha ;)



Men jag förtjänar verkligen den känslan, de kan jag säga! Efter allt jag gått igenom med min mun, jag förtjänar ett briliant smile :D

Och jag kan säga nu, att jag ångrar inte en sekund av allt jag gjort, även fast de vart så jobbigt ibland att jag bara velat ta livet av mig, att jag först nu acepterar att jag har tandställning och att jag faktiskt skiter fullständigt vad folk tycker om de, för jag vet hur jändrans fint de kommer bli så jag tycker absolut de är värt de. Jag vet att de är väldigt fult med tandställning och de förstör resten av utseendet, går liksom aldrig att känna sig riktigt fin, för den finns alltid där i tankarna.

Men vad är några ynkliga år av hela mitt liv. Jag står ut, kämpar fortfarande men nu ser jag äntligen ett slut på de och de känns för jäkla gött måste jag säga!
Och de bästa av allt, är att de finns ett typiskt räls leende som är väldigt fint, de är brett med en väldigt fin båge och alla tänderna sitter precis där dom ska såklart. De leendet går inte att få om man inte haft räls, själva bredden och böjen. Så de känns bra, att man kan nå upp till ett resultat som bara är möjligt genom räls.
Fast de finns ju jätte många som har fina och charmiga leenden utan att haft räls.Förstå mig rätt.

Nu ska jag tvätta bort mitt smink och lägga mig i sängen och kolla klart filmen som jag somnade till förut.
PUSS