måndag 31 maj 2010

Ni måste kolla på den här

Tog denna från Katrin Zytomierskas blogg, en film om deras lilla son, och tycker de är så sjukt kul när dom står och dansar och hon typ ska föda när som helst. Hahahaha så kul!

Snabba ryck!

Nu är jag hemma, betalar räkningar, parkeringsböter och skit..
mötet gick bara bra!

Men måste snabbt iväg igen nu och kolla på en lägenhet, P jobbar så jag får gå och kolla själv, ska försöka smyg ta lite bilder så han får se.


Jag måste dra nu!!

Puss

här kommer bilder från helgen

















Bilder från helgen då vi va på, Farellis, Push och Smaka..De va som sagt sjukt mycket folk ute, kanske inte så konstigt när de är löningshelg.
Idag har jag mycket uppbokat. Ska snart iväg på ett möte med min coach, sen på en lägenhetsvisning.
Jag kan berätta lite av de som ja sagt va hemlig, de är att en designer vill att jag ska sälja hennes kläder, spännande va!!? Men allt är väldigt väldigt oklart, jag gillar inte att säga saker som inte blir gjorda, men jag tycker de är jobbigt och tråkigt för er att jag springer på hemliga möten hela tiden. Så de är de som mötet kommer handla om idag, va som händer sen vet jag inte. De får ni veta mer om när jag själv vet.
Nu måste jag göra mig klar!!
PUSS



lördag 29 maj 2010

REDO FÖR PARTY!!!!!!!


Ikväll blir de som sagt Party! Jag och Patrick har laddat upp med goda grejer.. YYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYy
SES UTE PÅ STAN! PUSS

håret






Blev en fin och cool färg i hela håret, hela håbotten inte bara slingor utan en kallare toning. Ser inte så bra på bilderna här men de är väldigt snyggt faksitkst! Hon va grym på basment saxx..
Och honeyp blev också jätte fin! Men han behöll längderna, haha så pinsamt när frisören fråga hur han ville ha de, så sa han fråga henne hon är chefen, jag har inte så mycket att säga till om, så skratta alla skit mycket. lite pinsamt.
Ikväll blir de utgång! Syster har såklart satt upp oss på listor i hela stan! SÅ BRA.

fredag 28 maj 2010

Sol, kaffe och Ego Women

Ha ha, kolla frillan jag ligger inne med och utväxten, ska bli så skönt att gå till frisören idag.

Fast nu blev de lite kallt så jag gick in igen. Ska göra mitt hemma spa innan jag hoppar in i duschen.
De får bli
  • Fila naglar
  • Fotbad
  • Ansiktsbrubb
  • Ansiktsmask
  • Hårinpackning
    Måste sätta igång om jag ska bli klar någon gång!

torsdag 27 maj 2010

Från bellas student

Bella och hennes bror
Flaket

Josso som också tog studenten
Lite bilder från Bellas student, de blev inte så mycket för minneskortet va fullt. Men här är några.
Nu kollar jag på Vakna med The Voice, ska sätta på en kaffe sen drar dagen igång ha ha





Är hemma igen, vart med syster hela dagen, mysigt!


Va först hos tandis, gick väldigt bra, sen åkte vi runt i stan, hon skulle köpa en brun utan sol som bara fans på Åhlens, som tydligen va helt grym, så ett himla jagande efter den, sen lunch på miss fajitas med farellis och peacock folk, trevligt..


Nu ligger jag i soffan, helt död, väntar på honeyP ska komma så ska vi laga mat och sen inte göra ett skit..


Imorgon har vi frisör tid, de ska bli väldigt skönt och fixa håret, jag tror jag vet hur jag vill ha de nu, men ni får se bild imorgon vad jag valt! :)



PUSS TILL ER
Föresten, gjorde mitt första dopp i en sjö igår, de va kallt men de gick! Bilder kommer ikväll...

Nu ska jag draaaaaaaaaaaa, till tandis......igen.....!
Sen ska jag möta upp syster, vi ska fixa lite i hennes lägenhet, sen ska jag möta Frida på en fika i stan. Nice day.
KISSES

onsdag 26 maj 2010

student, tandläkarn och nu sallad



Kom precis in, köpte med mig en sallad hem, har vart på Student idag, Bella tog studenten, fin hon va! Och va folk de va, flak över allt, ja ville också va där igen och gapa och skrika och dricka champange!

Men ja fick åka till tandis igen idag, fixa lite kolla så allt är de som de ska.
Ni har ju inte e¨ns fått se mitt nya leende änu. Ska lägga in kort sen, har inte sladden här.

Snart när honeyP kommer hem ska vi åka och bara i någon sjö med Elin och hans mamma. Ska bli kul, undra om de är kallt.

Jag och honeyP kom på va vi ska göra efter sommarn, de får ni veta snart, de kommer bli grymt!!!! Ååååh I´m soo excited.

tisdag 25 maj 2010


Nu ska jag göra de sista och städa undan lite innan jag åker.. PUSS

Idag är de dagen, de är dags!

Nu är de snart dags, sitter och dicker kaffe och samtidigt fixar mina ögonbryn, de behövdes kan jag säga. Jag är ute efter att få lite tjockare ögonbryn så har därför inte nopprat dom på ett tag.


Så vid 12.20 ska jag vara där, efter de ska jag möta upp mamma i stan, vi ska gå runt och strosa, ha de mysigt och shoppa. Kommer säkert gå till Farellis och käka lunch med Malin på jobbet. De kommer bli en mysig dag!

PUSS

måndag 24 maj 2010


Oj oj oj, tiden närmar sig

Nu är de inte långt kvar, bara timmar kvar tills jag ska till tandläkarn imorgon.
De känns nästan lite sorligt, på ett sätt, lite som att ta studenten, man är förväntansfull, glad de pirrar i kroppen men samtidigt känner man lite sorg..
Jag har gått till tandläkarn så många gånger, åkt dit på raster från skolan, tidigt på morgonen, sent på eftermiddagen när man bara vill hem efter skolan, fått så mycket dåliga nyheter och vissa bra.
Jag har gråtit i den stolen flera gånger, av besvikelse och av smärta. Fått infektioner, gått igenom den jobbigaste operationen i mitt liv, fått svälta mig. Levt med afte och den smärtan i munnen man har då går inte ens att förklara, man vill inte prata med någon och man kan värken äta eller dricka.

Jag fick infektion efter en operation där vi tog bort visdomständerna, när jag bodde i Norge och skickats till läkare där jag ska försöka förklara va jag håller på med, med min min, dom har skrivit ut lite tabletter sen va de bra. Så när jag kom hem till Sverige igen, va infektionen kvar och han va tvungen att skära bort de med en kniv och jag låg där helt vaken, har nog aldrig vart så förbannad som jag va då.

Jag har skällt på tandläkarn, smällt igen dörren och bara gått, låter kanske sjukt och dumt, men jag tror inte många av er förstår vad jag gått igenom, jag har nog vart hos tandläkarn fler gånger än ni kommer vara i hela erat liv.

Va djup jag är,
Men nu ser jag framåt, nu är de slut på detta! Jag är klar nu!! I did it..
Och imorgon ska den bort det ska bli så skönt, jag är så glad!!!!!

Hela denna veckan är fullspäckad och jag har massa roliga grejer att göra, dessutom fick jag ett samtal idag, positivt. Men jag vill nog hålla de hemligt ett tag till tills jag vet mer.

KISSES

lördag 22 maj 2010

Åååh så fint

Beställde precis detta armbandet, så fint tycker jag. Skulle beatälla ett svart också, men precis när jag skulle betala, så stod de, tyvärr, någon annan hann före så varan är slut! Gaaaah, blir man sur då eller?

Men jag fick nöja mig med detta fina, så fina färger med. Och 5 kronor går till diabetesfonden, sidan heter caracolletion.se.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig ska ju upp tidigt imorgon med. Har blivit många dagar med lite sömn... Inte bra.

PUSS

kungälvs cruising

Herre jisses..

Ja skulle åka hem precis, eller jag är hemma nu men när jag va vid typ maxi i kungälv och skulle till rondellen vid ytterbyvägen, alltså förbi busstationen, ni som känner till kungälv vet. I alla fall, skulle ta mig därifrån och hem, de tog mig nästan en halvtimme, kärde en halvmeter, stanna! körde en halvmeter, stanna! så höll jag på en halvtimma. Puuuuuuh!

Och jag som inte är överdrivet förtjust i raggare, men faktiskt, dom såg ut och ha riktigt kul! Egentligen ganska så avslappnade människor, jag får bara lite avsmak när de känns som dom är ganska ofrächa och bara käkar köörv hela dagarna, ha ha. Men så är de säkert inte, rätt coola bilar ändå. Men de va folk precis ööööööööverallt!!! Satt folk i rondellen och drack öl, på alla små gräsplättar överallt, ja de va folk precis över över allt och kollade. Satt tjejer på bilarnas huvar och skrek och sjöng till tusen åt gamla låtar. Men skön stämmning. Kände mig ganska uttittad när jag åkte genom rondellen när de va knökat med folk på båda sidorna och där kommer jag med min bil som är så långt ifrån en raggarbil man kan komma ha ha!


Jobbat hela helgen, eller sen tisdags och har nu två dagar kvar, de går ju sjukligt fort! Och va händer på tisdag, de borde ni veta nu. Wiiihoooow, tåget slutar gå!
Nästan vecka kommer bli ett fullspäckat schema, har saker att göra varje dag, vet inte hur jag ska få ihop de, tänkte sätta mig nu och planera in allt så jag vet att jag hinner. Kanske dags att lära sig planera lite för en gångs skull. Inte min starka sida. Gillar inte att planera! I am a spontaneous..


Tråkigt min blogg är för tillfället, har inte haft nån kamera med mig på sista tiden som jag alltid annars har. Så inga bilder blir de. Tråkigt, ska bli ändring på de imorgon!


PUSS

torsdag 20 maj 2010

Hallå ni där!!

Precis kommit ur duschen. Och man hör åskan utanför, lite mysigt men ändå läskigt.

Emma har vart här med mig och vi satt först på utsidan med brillor och kaffe, de va hur varmt som helst. Sen bara öste de ner och vi satt här som två rädda små barn ha ha. Mysigt iaf.

Har också hunnit vara med syster, va hemma hos henne och hängde med henne till tandläkarn som stöd.

Nu ska jag blåsa mitt hår sen krypa ner under täcket och få lite sömn innan en ny dag imorgon.

PUSS

onsdag 19 maj 2010

god morgon

Klockan är nu 05.02, ja ska göra iordning mig lite och sen dra. Jag är sjukt trött idag. Hoppas verkligen jag blir piggare när jag kommer ut. Tycker inte om att gå runt som en zombie. zzzzzzzzzzzz


Måste skynda mig, Puss

ONSDAG

Hey guys!

Kom alldeles nyss hem, har vart hos Mami efter jobbet, solat...igen...not good, I know. Men what the fuck! Sen hade mamma köpt med sig sallad hem, SÅ GOD va den, satt på utsidan och käkade i stekande sol med brillorna på, så göttans. Mötte Emelie också, hon och Mami är nästan grannar, och den skit ungen åker till Tunisien på lördag, minns när ja, hon, kajsa, patrick, totte och christian va där sist, längtar tillbaka...

Nu ska jag kika runt här lite sen, duscha, sen gues what. sleep!
Ska upp typ kl 04.30

tisdag 18 maj 2010

chokladmask, yammiiee

Choklad
Och choklad Martina

Sitter med en chokladmask på just nu, och snart kommer desperate housewives och till de lite Apelsin krokant, bättre blir de inte en tisdag kväll!
PUSS

Jag trodde aldrig


Trodde aldirg att jag själv skulle ställa mig och laga denna rätten. Bruna bönor med fläsk.
Jag har altid undrat hur Patrick kan ha de som fin favorit rätt, hur han kan längta till nåt så äckligt.
Varje gång han har lagat de har jag bara kollat på han, fått rysningar och åkt och köpt en pizza. Har vägrat äta de! Löjligt av mig.
För ett tagsen, lagade han de och jag tänkte, nej jag ska inte vara den som är den, jag ska smaka innan jag utalar mig!
Och de va helt okej, mer än helt okej, de va faktiskt gott.. Dock får jag bara ut en centimeter fläsk på de fläskbitarna, äter inte de vita än, men de kommer väl ska lära mig de med.
Men nu i alla fall står jag och lagar bruna bönor med fläsk! De ni

OOoohhhh Shiiiit ooooh my!!

Hitta en bild från Katrin Zytomierskas blogg, detta är ju Katrin då som ni säkert förstår, hon ska ju föda snart. Heeeeeeelt sinnes va stor hon är! Jag har aldrig sett en sån stor gravid innan!

Men hon är fin, hon är snygg ändå fast hon är stor som ett hus!
Säg minns du, när vi stack, ifrån stan som ett rövarpack!
mitt i sommarn från hagas fest när de regna som mest..
vi gömde oss i skogen med katter och vin, ingen vart, bara bort...

Säg minns du, minns du de? minns du den sommaren? vill du dit igen?

28 ligger lågt, ligger lägre än en sjunken båt, långt i sommarn, långt i vår, tänd en brasa och torka ditt hår, bärga våten och lägg upp den på land, snart ska vi segla igen vart vi vill!

måndag 17 maj 2010

spara till långt hår

Mitt hår börjar få sina längder igen, jag vet när jag åkte till Stockholm för att kolla på Britney förra året, typ denna tiden, i maj eller juni någon gång. Så komentarade Pernilla och Pauline hur långt hår jag hade fått. Men sen av någon anledning klippte jag av de ganska mycket igen antagligen för att fräscha till de och få jämnlångt hår. Men nu börjar de växa till sig igen, mitt hår växer nog ganska snabbt ändå, de va inte så himla längesen jag klippte mig faktiskt.. Dock inte världens bästa kvalitet men heller inte den sämsta. Gillar att ha långt hår som är ens eget. De är fräscht!

Nu ska jag rycka tag i mig och få någonting gjort, har bara slappat hela dagen och precis duschat, ska åka och handla lite sen till P.
PUSS

bläää

Inte så bra uppdatering denna helgen, brukar bli så på helger av någon anledning, man prioriterar annat helt enkelt..Illa

Igår va jag och HoneyP med Emma och Matthias, kikade runt i affärer och käkade, mys!

Nu har jag vart hos Mami, ovanligt när jag är ledig haha! Men de är så mysigt att åka dit på morgonen och äta frukost, älskar de, älskar Mami!
Fick även solat i deras solarium, inte bra alls! Verkligen inte! Men, de stora MENet, jag tycker själv att jag förtjänar att bli riktigt fin nu efter den 25e om en vecka.
Har även bokat frisör tid samma vecka, åt mig som ska färga utväxten och toppa, kanske lite slingor i brun nyans får se och bokade även en tid åt HoneyP som ska fixa till sitt långa hår lite med, Gulligt att vi bokar samma tid hos frissan haha!


Va händer idag? Jo jag mår skiiiiit illa och är helt yr, vet inte vad de är med mig. Men inte kul.. Trött också, så känner inte att jag orkar så mycket idag. Får bli en hemma dag idag, ska ju trotts allt jobba från tis-sön denna veckan, så gäller att ladda batterierna.


PUSS

lördag 15 maj 2010

lördag - tjejmiddag

Hellu Mates!!

Nu sitter jag och målar naglarna, ska på tjejmiddag idag hemma hos Pernilla.
Ska bli jätte mysigt.. Annars har jag jobbat idag, likaså imorgon..

Vi hörs sen, PUSS

fredag 14 maj 2010

make some pancakes


Härlig fredagsmiddag va! Vi är lite av finsmakare här och gillar att lyxa till de lite en fredag så här..
Mina vänner! Hur långt är de kvar, hur långt är de kvar???
De är endast 10 dagar kvar nu! Snacka om att de närmar sig. Wihoow längtar!!

Hellu! Sorry för dålig update. I onsdags gick ja ut trotts vädret, va på nivå o berså. So mutch fun! Åkte en partytaxi hem, hel galet!Nu ska vi shoppa

onsdag 12 maj 2010

Today


Idag har jag:

-Städat
-Emma har vart här och druckit kaffe
-Och vi har Solat
-Fyllt i lite papper som ska med till nästa möte next week.
Tänkte gå ut ikväll, men vädret ser inte för bra ut, de bara öser ner regn så jag tappa lusten lite måste jag säga.
Men man kan ju ändra sig under dagen, får se hur jag känner om några timmar..
Hoppas ni har en mysig dag i regnet!
PUSS

tisdag 11 maj 2010

Wwwwwiiihhhooooow YEEEEAAAAAAAHHHHHHH!

13 days left? FATTARUUUUU eller? Helt sick..



De börjar närma sig med storm steg, nej inte stormsteg men shiit, jag börjar bli lite nervös nu, hur kommer de se ut? Gaaash, bara att vänta och se. Två veckor, mindre än två veckor till och med!



WWHHOOOOWW!!! De ska firas, minst sagt!!!!

Redan vaken?

Japp, vaknade 05.30 imorse av att Patrick gick till jobbet, han börja vela med en burk med pulver som han hade precis vid mitt ansikte och som lukta jätte starkt, han bara vela och va klumpig så jag kunde inte somna om.. Så nu är jag vaken, men har inte gjort nåt vettigt för de. Kollar på Vakna med The voice och bara softar. Göttans och inte behöva stressa på morgonen. Nästan värt och gå upp tidigt och bara kunna ta de lungt utan att dagen rusar iväg som den gör om man inte går upp tidigt. Inte sant, försvinner inte bara dagarna?

Va hemskt desperate housewives va, sånt gör ont i hjärtat. Jag är sjukt känslig för sånt. För er som inte såg de får ja förklara sen..

Roadtrip

Ja kan minsann köra bil och bli bra på kort, samt digga musik och missa fartkameror. Allt på en och samma gång!
Han gjorde en special edition till mig på restaurangen. Så tjusigt! ;)

Linnea vägra va med på kort, för hon kände sig lite "sliten" trams säger jag.


Coola jag! redo för en roadtrip!




söndag 9 maj 2010

ullared ullared ullared ullared ullared

Nu ska jag åka hem till mami och äta frukost, brukar göra de när jag är ledig, mysigare än att sitta själv. Har redan gjort mig klar så sen åker jag och Linnea till Ullared en sväng!

PUSS

Haha övertrötta? Ja tror de...








Ja orkar inte ens skriva nåt... vi är sjukt trötta, så bilderna får tala för sig själva.
Har vart jobb hela helgen, de har vart kul, tro de eller ej!
Nu ska jag duscha!
Pussiiisssss

torsdag 6 maj 2010

Ha ha! Så här kul har vi på jobbet

Så jäkla kul och se om man får plats i en kartong alltså!
Pernilla blir helt extas av all cornflakes! Hon bara ÄLSKAR de!

De va inget litet paket som kom i leveransen idag, näääääästan lika stort som mig, njae kanske inte men stort va de, tänk och ha de hemma och hälla upp i skålen på morgonen hahahaha!
Va händer idag då? I don´t know, men solen skiner ju som bara den ute. Kanske skulle man hitta på nåt ute i de fina vädret men är dock rätt trött och seg i kroppen.
Tror faktiskt jag ska betälla hem ett par skor nu! Wihoow, ni får se sen! PUSS

onsdag 5 maj 2010

Bakislunch?


Bacon, stekt ägg, falukorv och stekt potatis, låter som de kan va en bakislunch ha? Kan va nåt, kan va nåt?
Nej men så är inte fallet, bara en helt vanlig lunch när man inte orkar annat eller helt enkelt är sugen på de, eller kanske va de så att de va de som låg i kylen och passa bra att slänga ihop tillsammans? Ja låter de va osagt, ni kan själva bestämma hur ni vill att de ska vara.
Jobbat idag ju, hem, städat, lagat mat nu ligger vi i soffan och ja ska precis äta en blåbärsmuffins. Yummiieeeeeeeee! FAN VA GÖTTANS! som ja brukar säga, ligga i soffan, äta muffins och inte göra ett skit. De är va ja känner för. Mina ben värker för att man går en del på jobbet. Så jag förtjänar och de. Men gott samvete kan jag ligga i soffan och dega.
Nu gör jag de!
PUSS

tisdag 4 maj 2010

Helluuuu

Nu ska jag slänga på min jackan och dra till jobbet!

Hoppas ni får en bra dag! Lite jobbigt nu för de ser inte direkt ut som de är varmt ute men när jag slutar jobbet kommer säkert solen skina, så va ska jag ta för jacka nu liksom??
Ska ju iof bara sitta i bilen så kanske skinnjacka ändå, ifall man fikar med någon efter jobbet så vill ju inte ja gå klädd som jag precis kom från skidsemestern.

Nä nu måste jag dra! Tjaoooooooo

dagens - relax

Ny keaps föresten! Skönt och bara slänga på sig när man känner sig sådär loooooow ibland, när man inte riktigt orkar, ja ni hajjar..
Ny tröja med för den delen. H&M, typ 300:- fast finare i verkligheten dock.

Nu har jag lite brottom, ska hem till min bror i hovås... kör avslappnat idag, kepa och leggins, mys dress! älskar bekvämt..
Nu väntar jag bara på att mitt naglack ska torka, sen ska jag åka!

Have a nice day bitches!

Britney designar


Britney har designat en egen klädkollektion för candy´s, säga vad man vill om den saken. Jag älskar Britney och hennes musik, inte tröttnat på Blackout eller Circus än, spelas flitigt i bilen haha, hon är så cool och bryr sig inte om va alla tycker som ni kanske ser på bilen. Men om jag skulle köpa hennes kläder vette skjutton....
Kanske bättre hon håller sig till de som hon är bäst på, dansen och musiken!

måndag 3 maj 2010

Duktiga mig

Yes nu kör vi!
Solar mig


Idag blir en slappis dag känner jag, jag är ledig men trött. Och jag måste tagga ner när de gäller mina lediga dagar, jag måste inte shoppa eller träffa kompisar så fort jag är ledig, måste tagga ner!!

Nu ska jag dammsuga och städa bilen som ni ser, istället för att lämna in den så kan jag ju faktiskt ta tag i saken själv. Kan va kul!

Så nu är de bilstädning som gäller sen blir de solning på baksidan! Skön dag!

You Fuckers!

Åh så gott
Vaniljgalss med colasås

Bästa galssen! Ben & Jerry´s


Patericko och hans Pappa



Elin och Patricks mam







HoneyP, Me and Elin

Efter att ha jobbat hela helgen är man väl värd ett besök på Liseberg!



Mötte upp Patrick och hans mamma sen träffade vi Elin som fyllde 17bast!! ;) och Patricks pappa. En jätte mysig dag och vädert va helt kanones! Åkte balder med! Så jäkla skönt!!


Sepalde 5-kamp! Vem som vann vet jag inte, men ja va grym på att skjuta ner ankor, as kul!

Helgen har vart bra, har som sagt jobbat men de är bara kul faktiskt och jag slutar så tidigt så somliga har ju inte vaknat innan jag slutar ;) haha! (emma)..

Vi har vart ute och käkat middag, fixat en trasig bil, vart hemma hos Emma och Matthias haft en jätte mysig helg, bara göttat oss helt enkelt..