tisdag 26 oktober 2010

I form med Anna Anka!

TJeeeenaa igen!

Fasen va jag är dåligt på att uppdatera ibland alltså!!

Har precis vaknat efter att jag somna en timma, kan behövas efter jobbet ibland när man går upp så tidigt. Nu ska jag iallafall bli bufféansvarig på Gothia Towers, ska bli roligt och jag är faktiskt stolt över mig själv att jag efter så kort tid som jag jobbat där, blir tillfrågad de. Så på måndag börjar jag på riktigt där...Good news for me, älskar när allt bara faller på plats och löser sig. Ibland får man ha de dåligt ett tag och flänga runt över allt för att sen få de bättre. För inte längesen bodde vi överallt och ingenstans, jag hade jobb på 4 ställen ett tag, i och för sig gillar jag att göra olika saker, men ett tag blev de för mycket, jag dubbelbokade mig överallt. Så nu är de slut på de och jag känner ett annan lugn i kroppen nu.


Ska alldeles strax börja laga Lasagne och en jätte god sallad till, de ska bli så gott!!
Sen ikväll kommer I form med anna anka! och Desperate Housewives.

Och jag måste säga att,
Jag gillar verkligen Anna, många som hatar henne och tycker hon är en bitch, visst de är hon säkert ibland men jag tror hon är rättvis med hård och känner man henne är hon nog en väldigt varm och rolig person men lite för ytlig ibalnd.

Sen har hon en jäkla pondus och pli på sig själv vilket jag tycker är häftigt, jag kan själv vara (träningsmässigt och hälsosammt) hård mot mig själv om jag går in för de, men ofta tappar jag de på vägen och håller aldrig de jag tänkt.. Även om jag kör så en lång tid så bryter jag de någonstans på vägen. Men hon verkar verkligen aldrig ge upp och de beundrar jag!

fredag 22 oktober 2010

stress, stress, always stress!!

Kom hem nu och packar upp tvätt som jag vart hos mamma och tvättat nu på morgonen, hade en del och kände att jag va tvungen att få bort de. Har ju tvättmaskin i lägenheten men de går ju inte alls lika fort och få tvättat allt!

Så de har jag fort gjort redan, eller mamma faktiskt!
Har adressändrat
Ringt min hyresvärd som jag skulle gjort för en vecka sen men inte tagit tag i

Så nu ska jag plocka undan här hemma och städa lite snabbt, sen om jag hinner ska jag maskera med tejp i taket, gjorde nästan över allt förutom taket igår!
Och klockan ett ska jag möta upp Emelie för lunch, för mat i magen måste man ju ha vilket fall som helst. Innan de ska jag ha hunnit göra mig klar.

Så jag är rätt stressad!! Som vanligt......
Sen blir de målning idag!

Later

torsdag 21 oktober 2010

Mamis födelsedag idag!

IDag fyller mamma år och lite pinsamt, (dåligt av mig) att glömma de. Förut när hon kom hem och skulle äta frukost här och vi ätit upp, Så frågar hon om inte jag kan gå in på hennes facebook, då ser jag att massa har skrivit grattis till henne, då ringer de klockor i mitt huvud, Just de mamma fyller år idag! Usch va elak jag känner mig, hon är alltid den som ringer först av alla och komma hem med presenter och fixar åt en på allas födeledagar....

Men nu ska vi allafall dit på middag och tårta jag och patrick! Har inte köpt någon present men de får bli sen :)



PUSS

frukost

De ser ut att vara riktigt kallt ute! Men solen lyser så de blir nog en fin dag!

Nu har jag och mamma precis ätit frukost, hon kom hit och kolla på mina tapetförslag, men tyvärr va vi lite oense. Man har så olika smak, rätt konstigt egentligen, men tur ändå att de är så.

Sitter och dricker kaffe och kollar runt lite på nätet, jag behöver insperation, har fastnat lite och d gillar jag inte.

Vi ska i alla fall åka en sväng till colorama nu och se om man kan hitta insperation där.

PUSS

onsdag 20 oktober 2010

Renoverings dags!!

Wiieee!!! igår va vi och handlade en del grejer man behöver när man ska måla och tapsera om hemma!
De ska nämligen vi göra nu i helgen har jag bestämt, jag är ledig och Patrick med så de finns inga undanflykter här, även om de är tråkigt så ska de blir klart och som vi vill ha de.

Jag funkar lite så, att när de inte är som jag vill ha de, som nu då med inredning och färger! Då skiter jag i att hålla ordning och städa, för då tycker jag inte de är roligt för de är ändå inte som jag vill ha de... Så de ska de bli ändring på. De värsta är alltid att när man väl sätter igång, så inser man hur mycket de är att göra. Spackla, slipa, sätta maskeringstejp över allt, täcka alla möbler och golv....Puhh blir trött bara jag tänker på de!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag städa, lägga i tvätt, åka och handla en snabbis sen laga mat! Så ser min kväll ut!


PUSSS

måndag 18 oktober 2010

frisören

Hemkommen från frisören nu, jätte nöjd och de behövdes verkligen!
Färgade utväxten och klippte bort ALLT slitet, så de är aningen kortare men de gör inte mig något så länge de inte är slitet.

Så för en gång skull blev jag riktigt nöjd, brukar ju alltid vara lite halvt nöjd då jag är sjukt petig med hur de ska se ut...

Middagen i lördags va mysig och trevlig, vi hamnade på meet. Mycket kött inriktat.. Men ganska dyrt också! De va gott men faktiskt så hade de kunnat smaka ungefär detsamma på en inte så dyr restaurang. Ni ska få se kort på mitt hår men har fortfarande inte hittat sladden, fattar inte vart den är. Blir tokig, En blogg är ju inte rolig utan bilder..

PUSS

lördag 16 oktober 2010

middag snart

Nu vakna jag till har sovit lite efter vi kom hem. Patrick kom till stan efter jag sluta jobbet. Kolla lite på stan, köpte med oss pizza hem sen somna vi.

Nu ska jag hoppa in i duschen! Ska ut och äta ikväll med Syster, Pappa och Patrick.. Måste nog skynda mig nu.

PUSS

fredag 15 oktober 2010

FREEEDAG!

Yes de är fredag, de är alltid skönt, fast jag har inte den fredagskänslan som man "ska" ha, eftersom jag ska jobba hela helgen, har jobbat ganska mycket de senaste, bara vart ledig i tisdags. De är skönt när de är över tänker jag!!

Idag efter jobbet åkte jag hem snabbt, sen tog vi Patricks nya bil in till allum och shoppade lite, jag har kort men hittar inte sladden, ska leta imorgon riktigt så ska den nog komma fram!

Fick iaf köpt, volymspray, naglack, ögonfransböjare (har nog aldrig andvänt de, aldrig behövt men tänkte testa och se om dom blir finare), sen köpte jag leopardvantar och halsduk, låter vågat kanske, men de är en väldigt ljus leopard. Sen sist men inte minst köpte jag faktiskt en jacka helt oplanerat!!

Har fortfarande inte bestämt mig helt, ska känna lite på den, känner mig som en sumobrottare i den nämligen, Patrick tycker den är jätte fin och mamma med, men när jag väl börjat störa mig på sånna smågrejer kan jag inte tänka på nåt annat sen, när jag använder den....


Ska visa er imorgon!

Nu blir de IDOL och bara njuta av att P har städat hela lägenheten och ljusen är tända! Mitt smink är borttaget och jag vill inte göra nåt annat än bara sitta här hela kvällen! MYS!!!

Mycket text, inga bilder, tråkigt jag vet!
PUSSSS

torsdag 14 oktober 2010

lite nytt

En jeans skjorta i lite längre modell, köpte en likadan fast svart också. Ser väldigt dåligt här på bilden, hitta inte sladden till den riktiga kameran.
En grå mössa, de kan man väl inte få för mycket av nu i vinter när de ska bli så kallt tydligen.

Och även en mörkblå



Fick även köpt lite hudcremer, älskar att handla sånt. Och jag har fått gjort min ansiktsmask och hårinpackning. Resten med städning och tvättning får vänta till en annan dag! Köpte hem Tahimat isället :)
PUSS

Jag fasta lite på youtube, här får ni den bästa!!!

Kid Cudi - Erase Me ft. Kanye West

Idag har jag

  • Jobbat
  • Shoppat lite (ska visa er snart)
  • Sovit

Och nu ska jag

  • Göra inpackning i håret
  • Lägga en ansiktsmask
  • Leta upp ett par nya boots på nätet som jag vill ha

För er som vill veta de.......

Ni får se en video så länge så kommer bilderna snart

PUSS


onsdag 13 oktober 2010

synd om mig

Efter jobbet idag, åkte vi in till backaplan och skulle hitta mina catepillar boots.. Som jag skulle köpa förra året men då fans inte storlek 38 NÅGONSTANS.

Så gjorde ett nytt försök ett år senare och när vi va i butiken så hittade jag 37, 39 men inte 38 och frågade efter dom, då kommer hon ut med ett par 38, jag blir överlycklig!! Men så provar jag och då passar den inte... Åååååååååh!! Så värken 37, 38 eller 39 passar! Vad har jag för konstiga fötter egentligen?


Iaf på vägen hem stannade vi till på media markt och fick med oss en mixer och ett NHL spel hem. Våran förra mixer använde vi 2 gånger sen pajja den! Dåligt va? Och vi märkte de nu när vi flytta och den har legat nerpackad ett tag så försent att byta. Hoppas denna håller mer än två gånger.


Min blogg kanske är lite tråkig nu utan bilder. Men de kommer soon!!

Sitter iaf nu i soffan nyduschad och käkar godis. Kommer nåt bra på tv ikväll?

PUSS

tisdag 12 oktober 2010

Frukost

Sitter nu och äter frukost och kollar på Vakna med the voice, börjar klockan åtta idag, LYX!!

Eftersom jag annars börjar halv sex så är de riktigt lyxigt att börja åtta.
Brukar aldrig sitta såhär och äta frukost och kolla på tv, då är de bara dra på kläderna, borsta tänderna sen åker ja.


Nu måste jag göra mig klar och åka strax. De är kööööööööö vid denna tiden kan jag säga.

PUSS

I´m back on track!!

Jag vet att de va hundra årsen jag bloggade och änu mer längesen jag verkligen bloggade varje dag..

Men nu känner jag suget igen och vill börja blogga varje dag!!

Hoppas ni följer mig och tycker de är kul.

Idag har jag vart ledig, jobbade igår och nu har jag resten av veckan kvar att jobba, ser väl inte fram emot de direkt, hade vart skönare att va ledig!
Patrick har blivit sjuk, så jag hoppas att inte jag blir de med nu...


Ikväll kommer desperate housewives, ser jag fram emot och de är mysigt här nu i våran lägenhet, eller jag vill ändra mycket men de är ändå så skönt, ljusen är tända och de är mörkt ute och jag sitter här i soffan med en filt på mig. Jag bara älskar de!!

Puss på er!!