lördag 27 november 2010

Väntar på att min syster ska komma och plocka upp mig, så ska vi åka till Mami på middag ikväll och sen kolla på så mycket bättre! De ska bli jätte mysigt, alltid så skönt och komma till mamma och bara bli servad och kunna slappna av litegrann :)


PUSSSS

torsdag 25 november 2010

gäsp gäsp!!

Sitter och har precis ätit frukost och kollar på Vakna med The Voice, jag ska alldeles strax börja röja lite här hemma, de är grejer överallt och jag får lite panik...

Har ju inte bloggar på några dagar.. Har jobbat 9 dagar i streck och sen när jag kommit hem har vi målat och haft fullt upp med annat så när jag väl vart klart med allt har jag slocknat.
Men vi har iaf hunnit med middag hos min ena bror i lördags, de va jätte mysigt och trevligt!
Och igår va jag hemma hos min andra bror och hälsa på.

Nu ska jag sätta igång och dra bort all papp som ligger på golvet efter målningen, sen städa ur de rummet och flytta in lite nya grejer!
Sen kommer Emma hit och vi ska dricka kaffe och prata massor! Mys!

PUSS

tisdag 16 november 2010

Rihanna - What's My Name? ft. Drake

Tycker Rihanna är så snygg och söt, denna låten va väl inte jätte bra! Men tycker hon är så grym annars!!

fått gjort massor!

Puuuh, suttit i telefon med olika grejer från att jag kom hem vid typ15 tiden någonting.

Har jobbat, sen träffade jag min älskade mami på luch! Andra lunchen för idag. Sen har jag bara ringt från att jag kommit hem, fixat hemförsäkring, kollat upp behövliga grejer inför framtiden...

Och jag har även beställt en Iphone 4! Jippppiiiieeee!! :D
Så nu längtar jag tills den kommer men de va 6 veckor leveranstid på den men kan gå fortare, får hoppas på de, annars kommer den lagom till innan jul.



Nu ska jag ta hand om lite tvätt, sen laga mat troligtvis, sen inte göra ett skit mer än att duscha och de där...


PUSSSS

söndag 14 november 2010

sunday

Goder afton!

Sitter nu och kollar på bäck, funderar på om jag ska lägga mig eller sitta kvar här.. Är ledig imorgon och sen har jag många arbetsdagar framför mig med väldigt få lediga dagar. Allt för att jag bytte en helg, så har två helger framför mig att jobba nu. Men man ska inte tänka så mycket på de tycker jag, hjälper ju mig inte direkt bara för att jag tänker negativt om de, tvärtom snarare.

Så lägger jag mig nu och vaknar imorgon så kommer de vara, imorgon ska jag jobba, medans så länge jag är upp så blir de, jag är ledig imorgon. hahaha, långsökt en aning kanske...

By the way, har ju vart borta i helgen på en kurs, de va intressant på sitt sätt. Men tyvärr mådde jag dåligt på lördagen, så vi va tvugna att packa väskan och åka hem igen, så vi sov över en natt, vi hann väl med 4 "föreläsningar" innan vi va tvugna att åka hem.


Imorgon väntar fika med Emma och sen har jag inget mer inplanerat och vill helst inte ha de heller.


PUSS

torsdag 11 november 2010

Äntligen godnatt

Nu får jag äntligen säga god natt!

Jag har haft fullt upp hela dagen. Ändå har jag inte gjort särskillt mycket men allt har tagit lång tid.

Börja med att jag städade hela lägenheten, rum för rum som jag skrev, när jag kom till att jag städat, sovrummet, vardagsrummet, hallen och skulle dammsuga köket, så tänkte jag, kanske ska kolla vad klockan är! Trodde verkligen inte den va mycket, men de visade ju sig att de va den visst, 14.44 och jag skulle ha middag hemma för mina älskade vänner från mitt gamla jobb kl 16.15 typ.. alltså en timma och en halvtimma kvar tills dom står i dörren.. ÖÖÖÖÖÖHHHH?? Hur gick detta till, vart tog tiden vägen? Shhhhhiiiit stressy stressy!

på den timman + halvtimman skulle jag, duscha, smika, blåsa håret, klä på mig (hade inte ens tänkt på kläder överhuvudtaget), städa undan de sista jag dragit fram, göra rent handfatet, (kunde ju glömma städa hela badrummet) och sist men inte minst, duka, laga maten, göra efterrätten, göra välkommsdrinken ( vilket jag också helt hade glömt bort) så slängde ihop lite bacardi razz, pressade lite lime i och sen fick de bli päroncider, alkoholfri.

Jag har nog aldrig i hela mitt liv, duschat, blåst håret, sminkat mig framför allt!! Så fort någongång. De va helt sinnessjuk va jag stressade och sprang hit och dit. De enda jag tänkte på, gör EN SAK I TAGET så hinner jag nog. Jag började med maten kvart i 4 och hann precis innan dom kom, medan jag gjorde maten, slängde jag ihop drinkarna, gjorde efterrätten och duka!

Jag skulle vilja filmat mig själv idag, vilken turbo fart jag fick och vad smidigt jag gjorde allt, för jag hann klart innan dom kom! Man kan om man vill minnsan men snälla martina josefsson! LÄR DIG PLANERA!

Jag är sämst i världen på de och jag fattar inte när jag ska lära mig, tycker jag har ganska bra framförhållning men ändå är jag ute i sista minut, även fast jag liksom har planerat på något sätt.

Kallas väl dålig planering antar jag! och tidsoptimist så de skriker om de, jag saknar nog tidsuppfattning helt, tror jag kan hinna allt på en enda dag. De sjuka är att jag faktiskt brukar lyckas ändå, de bevisades ju idag om inte annat.

Men inte nog med att jag stressat som en galning innan middagen, fick ju stressa lika mycket efter, ska åka bort i helgen och ska packa och prova kläder som ska med, är inte ens klar än så får göra resten imorgon, jag orkar inte mer idag, helt slut nu!


Middagen blev i alla fall jätte lyckad, jag gjorde, tahimat, wok, kyckling, rödcurry med äggnudlar till. Vi hade jätte trevligt som vanligt och massa att prata och diskutera om. Jag älskar mina tre vänner, de måste vart meningen att jag skulle träffa dom på de jobbet, även om de inte va meningen att jag skulle ha de jobbet så länge, vi är verkligen tre helt olika personer men ändå så lika varann och alla kompleterar varandra så bra och vi har alltid jätte kul och mysigt ihop!

Nu säger jag god natt! Jag kommer nog somna gott, hoppas ni med gör de! PUSS

Städaaaa!

Tog just en paus i mitt städande och röjande, vaknade tidigt som vanligt, fast jag är ledig, men skönt ändå annars försvinner hela dagen.

De värsta är att jag inte vet vart jag ska göra av allting, de blir bara att man flyttar allt till olika ställen och så börjar jag överallt. Men nu ska jag ta ett rum i tagen. Punkt slut, jag börjar med sovrummet, de ska vara klart 10.20 har jag bestämt nu!

Se hur min plan går.

Måste sätta fart om jag ska hinna min tidsplan...


LATER

onsdag 10 november 2010

Hej Hopp!!

What a busy day!

Har verkligen haft fullt upp hela dagen, jobbat, sen fick mami hämta mig på jobbet och köra hem mig snabbt, P har min bil.
Hem snabbt, sen iväg igen när jag fått Patricks bil hem till oss. Hämta upp Patricks mamma och Elin, snabbt till Ikea och coop. sen tillbaka till kungälv igen och hämta några däck. Så direkt när jag kom hem somna jag i soffan. Kollat på Paradise Hotel och nu ska jag inte sitta här mer. Jag ska ta tag i städningen som jag måste ha gjort innan imorgon eftermiddag!

Men hip hip hura för att jag är ledig imorgon!!

Och hip hip hura för att de är min namnsdag idag.

PUSS

tisdag 9 november 2010

Gör de du kan!


Fick hem ett brev idag, ett tack för att jag skänt pengar till cancerfonden, rosa bandet! Gjorde de när jag kollade lite på rosa bandet galan för ett tagsen.
Jag blev så berörd när de va ett repotage om en familj som precis hade blivit föräldrar och kommer ej ihåg om de va innan hon fött eller direkt efter, som hon upptäckte att de gjorde ont i hennes ena bröst, dom trodde först de va mjölkstockning men kunde sen konstatera att de va de inte. Hon va så fin och dom va så glada över deras lilla dotter, men hon fick inte länge uppleva att vara mamma, dom trodde hela tiden de skulle bli bättre! Dom hade hopp hela tiden, men tillslut gick de inte längre och pappan och dottern får nu klara sig själva utan någon mamma och fru. Jag grät och jag tänkte att ingen ska behöva gå igenom detta!
Tänk va många de är som bara kan skicka iväg en slant men som inte gör de, de behöver inte vara mycket, bara litegrann, de du kan!! Okej, jag kan fatta om man inte vill skänka pengar om man knappt har mat på bordet själv, men har du de och kanske lite till så skänk.
De ska väl inte behöva drabba någon anhörig eller dig själv innan man gör något.
Jag har alltid vart lat med att "göra nåt själv" men sen insåg jag att varför ska andra skicka pengar, ge blod vara fadder m.m och man själv inte ska göra ett skit.
Så nästa gång du går in på Lindex, Apoteket eller Ica, köp ett rosa band eller två! Eller kanske en diskborste som stödjer rosa bandet, eller lite geisha choklad så får du själv ut något av att skäka lite!
Om jag bara kan påverka en person att skänka något så är jag nöjd! :)
Nu byter Patrick till vinterdäck på min och pappas bil. Och jag ska snart lägga mig i soffan och kolla på Paradise Hotel, tycker inte ens de är kul alls men va ska man kolla på eller göra annars, är för trött för att göra något.
PUSSSSSS

måndag 8 november 2010

GOOD MORNING!!!


Nu är jag uppe, klockan är 04.53!! och jag har lite brottom, ska åka till jobbet nu.

De är SNÖ ute!! ändå mysigt, fast jag tror att kommer de börja snöa nu och fram till mars som förra året kommer man nog va rätt trött på de sen!
PUSS

söndag 7 november 2010

ååh proppmätt

Fasen va jag hatar att vara proppmätt de är så äckligt och jag känner mig som en stor elefant!!

Jag råka äta lite mer än jag nog skulle gjort till frukost, tur iaf att de va en hyfsat nyttig frukost med yoghurt, banan och kiwi.
Idag ska vi rensa ut de ena rummet som är fullt med skit. Ska måla om de snart och få de rummet klart så man kan börja med nästa sen.
Men rensa är ju de tråkigaste som finns! Förr va jag skit bra på de, jag bara slängde eller skänkte bort de ja visste jag inte använde, men nu kan jag inte de längre, vet inte vad som hänt! Kan nästan inte slänga nåt. Kanske för att saker fått mer betydelse än vad jag trodde de hade förr.

Jaja, ja ska iaf låta maten smälta ner i min mage en halvtimma, innan jag orkar göra något annat. Känns som maten sitter i halsen..

PUSS

lördag 6 november 2010

nu drar jag till papsen och farmor



sen som vanligt, men de är dom ju vana vid. Hejsvejs!!!!

sega lördag!

Jisses vilken seg lördag de vart! Vaknade vid halv 9 och sen dess har jag legat i soffan, käkat godis och kollat på tv och så mycket bättre på tv4 play, en allmänt lat lördag för min del. Men jag gillar de man behöver inte alltid stressa iväg någonstans eller göra nåt, ibland är de okej och bara va hemma och inte göra ett skit! Tycker jag.

P är och fiskar och nu ska han åka och köpa vintedäck till sin bil och jag har precis duschat och sitter och kollat lite resor på nätet och dricker kaffe första gången idag, kan behövas för att vakna till liv lite. De hade vart så skönt och bara sticka iväg någonstans!

Såg på tv förut, ett pogram om en mäklare som ska visa olika hus runt om i världen. Då va de lite om costa rica, de såg riktigt mysigt och härligt ut där, fint och kulturelt! Så nu vill jag åka dit! Inte till Thailand som hela världen åker till utan nåt mer udda där de finns mer och se än bleka svenskar med en öl i handen.

Nä dags att ta vara på lite av dagen, ikväll blir de mys middag för mig och P här hemma framför någon bra film! Nu ska jag ta på mig, städa undan lite och möta upp pappa och hänga med han till farmor, kanske blir de lite tahimat för våran del! Vår familj älskar tahimat!! Kanske vore Thailand nåt ändå ;)

torsdag 4 november 2010

De är fredag imorgon!!

De ska blir otroligt skönt med en ledig helg, jobbar imorgon dock men de gör inget alls när man har hela helgen framför sig utan att behöva ställa någon klocka..

Igår va mami, hennes sambo, syster och sen kom hennes kille hit och P såklart och åt middag, jätte mysigt!! Älskar att ha vänner familj på middag med levande ljus, de ska man ha ofta!

Imorgon ska vi hem till Totte och Emelie på middag sen ska vi på bio, den nya komedin, vet ej vad den heter men den verkar rolig! De ska bli jätte mysigt och de va så längesen...

Nu ska jag hoppa in i duschen sen mysa i soffan med en gosig filt tills de är dags att gå och lägga sig.

PUSS

tisdag 2 november 2010

Rubrik??

Fått göra mycket dagen idag!

Har hunnit jobba, byta ett armband jag fick av Patrick i söndags, lämnat tillbaka en tapet rulle, och städat lite här hemma.

Man känner sig så bra när man får gjort mycket, i alla fall jag gör de.

Tog mig en paus i städandet och ska återgå till de nu, jag tänkte överraska min traktor som är hans nya namn, min Patrick. Varför han kallas traktor är, för att de va de första han kunde säga när han va liten, innan han ens sa mamma eller pappa kunde han säga traktor, jag tycker de är såå kul! haha , Hallå bonnepojk! Och efter traktor kunde han säga totto, som står för häst hahaha, sen kom mamma och pappa! Så gulligt!!

Jjag tänkte överraska P med att ha de kliniskt rent när han kommer hem, med levande ljus och nybakta kärleksmums! Är jag inte fantastisk?
Men jag vet själv känslan när man kommer hem som jag gjorde i helgen när jag hade jobbat och Patrick hade städat hela lägenheten och skurat badrummet så får man en sån där varm känsla och bara kan slappna av. Så därför tänkte jag göra detsamma för han, även om jag jobbat själv så slutade jag så tidigt idag och tänkte passa på att göra de nu!

So back to work!! Ska visa mitt armband jag fick av P, såååå fint!!!!

måndag 1 november 2010

Morning!!

har väl inte startat min dag bra direkt!
Började med att jag vakna och såg att vi hade choklad i kylen, satte på Vakna med the voice och har nästan ätit upp en 200grams marabou!! Känner mig sååååååååå äcklig nu!

Så nu ska jag äta en riktigt frukost, så jag får en lite bättre strat på dagen fast jag inte ens är hungirg nu, men jag måste ha lite energi, ska duscha och städa här hemma, sen kaffe med emma. Och jag SKA ha hunnit tvätta bilen innan dagen är slut, de va 100 årsen så de känns som de är dags nu.
Har jobbat hela helgen och är ledig idag, sen är de dags för jobb imorgon igen.

Nu ska jag ta tag i dagen och inte bara ligga här och låta tiden gå som jag är specialist på annars!

PUSS