fredag 26 juni 2009

veckan

Onsdags, då va jag först inne i stan och gjorde ett ärende, sen till farellis och träffade syster, drack kaffe och åt en sanslöst god sesar sallad. Sen back home igen och träffade Bella och Jonna, sen back to stan igen, och återigen in till farellis, jag som inte får dricka alkohol på typ två veckor till, fick ta en god milkshake och bella läskade mig med cider. Sen åt vi Natchos och Chickenwing, också herrans gott. Sen åkte vi hem, tänkte att vi skulle ta ett dopp i ingetorps sjön, men de va på tok kallt när vi kom dit.. Sen träffade vi Linnéa och satte oss på Combi en sväng. Helt okej dag. Mycket trevligt måste jag säga!
Tack för den dagen!

Igår kom Pauline från jobbet och hälsade på mig, vi köpte jordgubbar, kokade kaffe och åkte ut till havet och satte oss.. Dock blåste de lite grann men de va bara skönt. Vi hade jätte mysigt, sen va hon tvungen att börja jobba klockan tre. Då åkte jag vidare till en frisör och gjorde slingor i håret, va tvungen att rätta till mitt innan lite misslyckade försök att fixa håret hemma, som fick lite missfärgningar. Så kan de bli och då kostar de skjortan att rätta till de sen. Jaja man lär sig efter sina misstag. Hoppas jag, är rädd att jag inte gör de ändå men jag försöker.

Idag har jag vart med min så bakfulla syster, vi tog en sväng till smitten och stekte. Hennes arbetskompisar kom dit och skrattade högt när malin står och spyr i klipporna. Ganska roligt faktiskt. Fast de tycket nog inte hon som började jobba klockan fem när hon knappt orkar prata. Stackarn! hoppas hon blev bättre.
Sen när jag kom hem har de vart en tjej och kollat på bilen och hon ville ha den, va berädd att ta den med en gång, så frågade hon efter papperna på bilen så vi kan skriva ägarbyten. Då svarar pappa, "Aha finns de papper på bilen?" haha! "Dom vet inte jag vart dom är"
Så nix pix de blev inget bilsäljande idag, fast hon kommer på fredag och hämtar bilen istället. Om de inte händer något på vägen, de hoppas jag inte.

Synd att Sverige inte vann idag, de va nära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar