tisdag 7 juli 2009

minnes stund för Miakel Jackson

Nu på tv 4 är de minnes stund för Miakel. Många stora artister är där för att sjunga hans låtar och en massa fina tal. Ungefär globen storlek, lite större är fylld med fans, vänner, familj osv..

Tänk va stor han va. Inte för att jag levde under den tiden han va som störst men man vet ju gott och väl vem han va och vilka låtar som va hans, hur många han inspererade under sin tid och säkerligen fortfarande. Alla moves som folk härmat, när han går upp på tå och tar av sig hatten. Tänk hur många som stått fram för spegeln och försökt göra samma steg som han.
De säga att han va störst genom tiderna, större än Elvis Presley och Beatels. Just för att han va älskad av så många från hela världen. Och något som de inte talas så mycket om är just hans vänlighet och att han är den stjärnan som skänkt mest pengar till behövande någonsin. Om den fakta jag hört nu stämmer.

De är nästan ofartbart hur stor han va. Jag som inte direkt lyssnade till hans låtar eller va nåt direkt fan till han blir ledsen. De kom till och med en tår förut när en man höll tal.

Han va stor helt enkelt, väldigt stor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar