måndag 31 januari 2011

nu är de dags!!

Nu ska jag iväg och köpa ett träningskort!
Emelie bokat in mig på ett BODYBALANCE pass ikväll, ska strax ge mig iväg.

De ska bli skönt och roligt, men är lite nervös för hur ja ska klara alla övningar med magen :)
Och att jag dessutom inte tränat på typ 1 år.


PUSS!

4 kommentarer:

  1. Ta hand om dig vännen, du vet att du inte ska träna step up osv när du är gravid? Tänk på att kroppen är helt förändrad och magmusklerna delade..Så ta det lite lugnt! :-)
    kram!

    SvaraRadera
  2. Ja går bara på pass som typ, bodybalance, yoga och vänta barn pass, sen går jag bara på bandet och lite sånt. Funderar på om man kan köra spinningpass? Kanske inte... Men jag tar de lungt och lyssnar på kroppen.

    Läst massa om de på nätet och de verkar bara vara positivt med att träna under graviditeten, så länge man lyssnar på kroppen då. Vet dock inte om man får göra situps osv?

    Kram! :)

    SvaraRadera
  3. Sit ups ska du ej göra för du har delade magmuskler och då blir det helt fel träning. Ja det är ok att träna som gravid och bra men inte träna med hög puls som ex man får om man tränar spinning. Bränna fett vill man ju inte ändå utan få muskler...Skönt att du kan gå utan att få ont i fogarna, själv var jag orörlig pga fogarna och kunde varken gå eller stå sista 8 veckorna, det är lite småjobbigt, när man ska gå till bilen, laga mat och klä på sig osv, annars funkar det mest
    kram

    SvaraRadera
  4. Okej då ska jag inte göra sit ups, kanske inte spinning heller då.. Får nöja med mig lite lugnare träning nu ett tag framöver då, även om de är lite tråkigt hehe.

    Måste vart jätte jobbigt att ha så ont i fogarna, gå måste man ju..
    Hur går de för dig? Tror du inte de skulle vara bra och träna med nacken kanske?
    Kram

    SvaraRadera